VirtualBox macOS çok kasıyor

Sensei.007

Decapat
Merhaba, VirtualBox'a macOS kurdum her şey yolunda lakin fare imleci falan kasıyor. Bilgisayarımın 8 GB RAM'ı var ben bunun 4 GB'sını VirtualBox'a verdim. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
VirtualBox, macOS için optimize edilmiş grafik sürücülerine sahip olmadığından ve macOS'de küçük şeylerin dahi animasyonu olduğundan ancak VirtualBox'a uygun kextler bularak veya oluşturarak istediğiniz performansı sağlayabilirsiniz. Bu da çok mantıklı bir iş değil bence.

MacOS kadar yaşayacağınızı sanmam, bir de eğer sisteminiz destekliyorsa macOS'i direkt kurabilirsiniz. Kurmak isterseniz sistem özelliklerinizi belirtebilirsiniz.

MacOS kadar yaşayacağınızı sanmam, bir de eğer sisteminiz destekliyorsa macOS'i direkt kurabilirsiniz. Kurmak isterseniz sistem özelliklerinizi belirtebilirsiniz.
Mac OS kurmak istemem. Kurucak olursam sanırım Kali Linux kurarım. Oun da şuanda USB üzerine kurmayı deniyorum USB üzeriden memnun kalmazsam tekrardan VirtualBox a kurarım herhalde hocam.

macOS kurmak istemem. Kuracak olursam sanırım Kali Linux kurarım. Oun da şu anda USB üzerine kurmayı deniyorum USB üzeriden memnun kalmazsam tekrardan VirtualBox'a kurarım herhalde hocam.

Kali Linux siber güvenliği için olan bir dağıtım. Normal kullanıcılar için kullanmaya gerek yok. Fedora, Linux Mint gibi dağıtımları kurmanız daha sağlıklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı