Çözüldü VirtualBox MacOS Sierra siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Merhabalar ben VirtualBox'a MacOS Sierra kurdum. Gerekli ayarlamaları yaptım ISO dosyasını kontrol ettim bir sıkıntı yok. Sanal makineyi çalıştırdığım zaman siyah ekran geliyor, Apple'ın kurulum ekranı hiçbir türlü gelmiyor, teşekkürler...
Bu sefer ekrana böyle bişey geliyor açılmıyor yardım lütfen :))Eki Görüntüle 315128
sirerrea.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu nasıl aştığınızı belirtirseniz diğer kullanıcılar için iyi olur.
Peki, VirtualBox ile denedim olmadı sonra internetten biraz araştırma yapınca VMware'in MacOS tabanlı işletim sisteminde daha iyi çalıştığını öğrendim. VMware 12 yükledim burası çok önemli 12 olacak eğer en son sürüm olan 14'ü yüklerseniz unlocker ile MacOS desteği kazandıramazsınız. Recep Abi'nin videosunu çektiği VMware ile macOS Sierra kurulum rehberini izledim. Sonra sanal makineyi çalıştırdığım zaman önüme bir hata geldi, bu hatayı şöyle düzelttim: Belgeler-Virtual machines-Sanal makinenizin ismi. Girdiğiniz zaman sonunda .lck uzantısı olan dosyaların hepsini siliyorsunuz ve makineniz hazır daha detaylı bilgi için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm bunları yapmadan önce bilgisayarınızın sanallaştırma özelliğinin açık olduğuna emin olun.
Görev yöneticisi-performans kısmından bakabilirsiniz

İyi günler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı