VirtualBox nasıl kurulur?

obwyrules

Zeptopat
Daha fazla  
Ben çoğu kişide görüyorum, VirtualBox ile virüs testi yapıyorlar, ben de yapmak istiyorum. Elinizde VirtualBox indirme linki olan var mı? Ardından bana kurulumunu söyleyecek biri. Hemen ardındanda şu soruma cevap verebilecek, eğer VirtualBox'da virüs yüklersem sanal bilgisayarım gerçek bilgisayarıma zarar verir mi? (Bilgisayarım Acer laptop.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çoğu kişide görüyorum, VirtualBox ile virüs testi yapıyorlar, ben de yapmak istiyorum. Elinizde VirtualBox indirme linki olan var mı? Ardından bana kurulumunu söyleyecek biri. Hemen ardındanda şu soruma cevap verebilecek, eğer VirtualBox'da virüs yüklersem sanal bilgisayarım gerçek bilgisayarıma zarar verir mi? (bilgisayarım Acer laptop.)

Hocam VirtualBox ile nasıl virüs testi yapıyorlar? VirusTotal'dir o karıştırmışsınızdır diyeceğim adıda benzemiyor.

Downloads – Oracle VM VirtualBox
Buradan indirebilirsin. Ama kuracağın işletim sisteminin ISO dosyası ana bilgisayarında mutlaka bulunmalı. VirtualBox bir sanal makinadır ve depolamayı sizin bilgisayarınızdan alır o yüzden biraz alan ayırmanız gerekir.

Hayır gerçek bilgisayara zarar vermez. VirtualBox'un avantajı da budur.

Hocam VirtualBox ile nasıl virüs testi yapıyorlar? VirusTotal'dir o karıştırmışsınızdır diyeceğim adıda benzemiyor.

VirusTotal'dan virüs testi yapılmıyor sadece taratılıyor adamın demek istediği sanal makine açıp içinde virüs çalıştırmak.

Ben çoğu kişide görüyorum, VirtualBox ile virüs testi yapıyorlar, ben de yapmak istiyorum. Elinizde VirtualBox indirme linki olan var mı? Ardından bana kurulumunu söyleyecek biri. Hemen ardındanda şu soruma cevap verebilecek, eğer VirtualBox'da virüs yüklersem sanal bilgisayarım gerçek bilgisayarıma zarar verir mi? (bilgisayarım Acer laptop.)
İnternette bir sürü anlatım videosu var onlara bakın kolay zaten, virüsler gerçek bilgisayarına geçmez ama misafir eklentilerini kurmayı unutma.

Şunu demeye çalışıyor: Sanal makinenin içine virüs atıp ne olduğuna bakıyorlar.

Şimdi anladım hocam.

Downloads – Oracle VM VirtualBox
Buradan indirebilirsin. Ama kuracağın işletim sisteminin ISO dosyası ana bilgisayarında mutlaka bulunmalı. VirtualBox bir sanal makinedır ve depolamayı sizin bilgisayarınızdan alır o yüzden biraz alan ayırmanız gerekir.

Hayır gerçek bilgisayara zarar vermez. VirtualBox'un avantajı da budur.

Peki merakımdan soracağım bu virüs BIOS'a vesaire sızan türden olsa dahi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı