VirtualBox üzerinde finansal işlem yapmak güvenli mi?

EfeKaan02

Kilopat
Merhabalar, VirtualBox-Kali Linux üzerinden finansal işlem yapacağım. Her ikisini de resmi siteden kurdum, içimde yine de bir şüphe var. Virüs vs. girmediği sürece gireceğim şifreler vs. ekran görüntülerine bir şekilde 3. kişiler ulaşabilir mi? Linux veya VirtualBox geliştiricileri erişebilir mi?

VirtualBox'u resmi sitesinden Oracle VM VirtualBox,
Kali Linux'u resmi sitesinden indirip kurdum Kali Linux | Penetration Testing and Ethical Hacking Linux Distribution.

Merhabalar, VirtualBox-Kali Linux üzerinden finansal işlem yapacağım. Her ikisini de resmi siteden kurdum, içimde yine de bir şüphe var. Virüs vs. girmediği sürece gireceğim şifreler vs. ekran görüntülerine bir şekilde 3. kişiler ulaşabilir mi? Linux veya VirtualBox geliştiricileri erişebilir mi?

VirtualBox'u resmi sitesinden Oracle VM VirtualBox,
Kali Linux'u resmi sitesinden indirip kurdum Kali Linux | Penetration Testing and Ethical Hacking Linux Distribution.

Hayır bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı