VirtualBox USB ekleyince çöküyor

DestroyerNYN

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Bu Technopat'ta ki ilk sorum. Bir hatam olursa affola. Ben VirtualBox'a Kali Linux 6.1, Debian 64 kurdum. Ana işletim sistemim ise Windows 10. normalde her şey düzgün çalışırken USB Wi-Fi adaptörü eklemem gerekti. Şimdiden, internete NAT ağıyla bağlanabilir sin diyenler için söyleyeyim: USB Wi-Fi adaptörü bağlamak isteme sebebim, penetrasyon testleri ve benzeri şeyler için. Normalde VirtualBox'ı açmadan USB ayarlarından adaptörü eklediğimde ve Kali'yi açtığımda direk çöküp iptal edildi (İngilizce bir şekilde "session aborted") yazıyordu. USB ayarını açık bırakıp (ama adaptörü eklemeyip) Kali'yi açtığımda açılıyor ama açıkken altta (veya üstte gözükebilir sürüme bağlı) VirtualBox'ın cihazlar>usb>"adaptör adı"nı tiklediğimde aynı şekilde çöküp aynı hatayı veriyor. Bilen biri cevap verirse çok müteşekkir olurum. Hepinize iyi günler dilerim.
kali-linux-2022.1-virtualbox-amd64 sanal makinesi için bir oturum açma başarısız.

The VM session was aborted.

Sonuç Kodu: E_FAIL (0x80004005)
Bileşen: SessionMachine
Arayüz: ISession {c0447716-ff5a-4795-b57a-ecd5fffa18a4}

Kusura bakmayın, hata mesajını koymayı unutmuşum. Özür Dilerim.
Bilen birisi cevap verebilir mi? Öne çıkarma rağmen kimse cevap yazmadı. Hatta kimse thread'i görmemiş bile. Gerçekten işime devam edemiyorum.
Gerçekten mi? Kimse 4 "dört" gündür cevap vermiyor mu?
Teşekkürle Technopat ve onun saygıdeğer üyeleri!
Öncelikle merhabalar. Bu Technopat'ta ki ilk sorum. Bir hatam olursa affola. Ben VirtualBox'a Kali Linux 6.1, Debian 64 kurdum. Ana işletim sistemim ise Windows 10. normalde her şey düzgün çalışırken USB Wi-Fi adaptörü eklemem gerekti. Şimdiden, internete NAT ağıyla bağlanabilir sin diyenler için söyleyeyim: USB Wi-Fi adaptörü bağlamak isteme sebebim, penetrasyon testleri ve benzeri şeyler için. Normalde VirtualBox'ı açmadan USB ayarlarından adaptörü eklediğimde ve Kali'yi açtığımda direk çöküp iptal edildi (İngilizce bir şekilde "session aborted") yazıyordu. USB ayarını açık bırakıp (ama adaptörü eklemeyip) Kali'yi açtığımda açılıyor ama açıkken altta (veya üstte gözükebilir sürüme bağlı) VirtualBox'ın cihazlar>usb>"adaptör adı"nı tiklediğimde aynı şekilde çöküp aynı hatayı veriyor. Bilen biri cevap verirse çok müteşekkir olurum. Hepinize iyi günler dilerim.
kali-linux-2022.1-virtualbox-amd64 sanal makinesi için bir oturum açma başarısız.

The VM session was aborted.

Sonuç Kodu:E_FAIL (0x80004005)
Bileşen:SessionMachine
Arayüz:ISession {c0447716-ff5a-4795-b57a-ecd5fffa18a4}

Kusura bakmayın, hata mesajını koymayı unutmuşum. Özür Dilerim.
Bilen birisi cevap verebilir mi? Öne çıkarma rağmen kimse cevap yazmadı. Hatta kimse thread'i görmemiş bile. Gerçekten işime devam edemiyorum.
Teşekkürler Technopat ve onun saygıdeğer üyeleri!
İnanamıyorum ya! Ben 5 gündür önemli bir konu hakkında cevap almaya çalışıyorum, cevap gelmiyor. Birisi "PUBG oynanır mı?" Diye konu acıyor, 15 dakikada 10 mesaj geliyor ya! İnanamıyorum!
"Teknoloji hakkındaki bütün sorularınıza Technopat'ta cevap bulacaksınız." YERSEN!

Son düzenleme:
Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum 1 aydır ne denediysem olmadı en iyisi başka bir adaptör almak sanırım bizim şu anki adaptörler uyumlu değil anladığım kadarıyla RT 5370 VirtualBox'ta çalışmıyor VMware'de çalışıyor galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı