Virtualbox ve iAtkos

ogulcanacikgoz

Hectopat
Merhabalar,

Öncelikle bilgisayarımın genel özellikleri ile ilgili bilgiyi bu görselde görebilirsiniz.

37zf.png

Cihazım Casper Ultrabook. Oldum olası Windows'u sevmeyen biriyim. Eskiden PC'm vardı ve Ubuntu ile beraber kullanıyordum Windows'u. Şimdi ultrabook alınca ve Win8 ile de beraber gelince ne yaptıysam başka bir işletim sistemi yüklemeyi başaramadım. BIOS ayarlarını da düzenledim. Yeni bilgisayarlarla gelen kurtarma özelliği, UEFI vs. devredışı bıraktım. Şimdi VirtualBox'a yüklüyorum iAtkos ML2 ve kendisini kurmakta kararsızım. Bundan önce Ubuntu kurmayı denedim ama hiçbir diskimi görmedi. USB'den kurmak üzere ayarlamıştım. Nedenini bir türlü anlayamadım. Şimdi iAtkos'u da kurarken aynı sorunu yaşama ihtimalim var mı? Bir de donanım sorunları ile ilgili yazılar okudum. Benim cihazımın wifi özelliğini tanımama ve bu sorunu düzeltememe olasılığımdan bahsedebilir misiniz?

Özellikleri güzel geldi, inceydi ve o fiyata bu özellikte bir ultrabook yoktu. Ultrabookları gördükten sonra zaten laptop kullanamazdım. Sizin videolarınızda USB bellekten kurulum için VB'de birkaç işlem yapmamız gerektiğini gördüm ondan yükledim. Birde ben markadan ziyade direk kendi özelliklerine bakıyorum, sonuçta firmalar kendi bileşenlerini üretmiyor. Neden herkes Casper kötü diyor anlayabilmiş değilim. Gelişen bir şirket gibime geliyor.

Kext yoksa ben Macbook'a çevirince internetsiz kalacağım yani? Bu bütün sürümlerde mi böyle?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı