VirtualBox virüs koruması nasıl yapılır?

Devolve

Hectopat
Selam, bir oyun için internetten mod indireceğim fakat virüslü olabilir şüphesiyle ilk olarak VirtualBox'taki işletim sistemine indirmeye karar verdim. Eğer dosya virüslüyse nasıl VirtualBox'tan bilgisayarıma geçmesini engelleyebilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Selam, bir oyun için internetten mod indireceğim fakat virüslü olabilir şüphesiyle ilk olarak VirtualBox'taki işletim sistemine indirmeye karar verdim. Eğer dosya virüslüyse nasıl VirtualBox'tan bilgisayarıma geçmesini engelleyebilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Geçmez. Dosya paylaşımını açmadığınız sürece VirtualBox ile bilgisayarınız arasında neredeyse hiç bağlantı yoktur.

WiFi adaptör ile internete gir.

Bunu bilmediğine şaşırdım. Bir videoda virüs vardı. İnternetten yapılıyordu bulaştıktan sonra.
İnternet üzerinden bulaşıyor derken, dediğine göre o internete bağlı olan tüm cihazları etkiler. Daha indirme izni vermeden nasıl bulaşsın :)

Sanal sürücüye istediğini kurabilirsin, Duruma bakılırsa dosya paylaşımı ağ vs açmamışsındır, yani istediğin gibi eğlen geç. En son sanal sürücüyü siler geçersin. Çoğu insan sanal sürücüleri bu sebeple kullanıyor.

İnternet üzerinden bulaşıyor derken, dediğine göre o internete bağlı olan tüm cihazları etkiler. Daha indirme izni vermeden nasıl bulaşsın :)
yok bu değildi ama benzeri vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı