VirtualBox'a 2GB RAM ile Windows 11 nasıl kurulur?

Daha fazla  
Ben sanal makineye Windows 11 kuracağım ama RAM'i 4 yaparsam bilgisayar çöktüğü için 2 GB RAM yapmak istiyorum ama olmuyor.
Nasıl 2 GB RAM'le Windows 11 kurabilirim?

Bilgisayarımın özellikleri:
Lenovo B560.
Windows 7 Professional Build 7601.
Intel Core i5 CPU m 430 1.nesil işlemci.
4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sanal makineye Windows 11 kuracağım ama RAM'i 4 yaparsam bilgisayar çöktüğü için 2 GB RAM yapmak istiyorum ama olmuyor.

Lenovo B560.
4 GB RAM.

Neden sanal makineye Windows 11 kurmak istiyorsunuz?

Belki tiny11 sürümünü kurabilirsiniz ama emin değilim. Belirteyim ki kendisi resmi bir ISO değil. Ntdev tarafından Windows 11'deki birçok gereksiz servisin ve telemetrilerin kapalı geldiği bir sürüm. Tabii Windows Defender gibi güvenlik gereksinimleri de sorunlu veya eksik çalışmakta.

Lenovo B560.
4 GB RAM.
Sitesinde Windows 11'in minimum RAM gereksinimi olarak 4 GB yazıyor. Tiny11 deneyebilirsin:

Neden sanal makineye Windows 11 kurmak istiyorsunuz?

Belki tiny11 sürümünü kurabilirsiniz ama emin değilim. Belirteyim ki kendisi resmi bir ISO değil. Ntdev tarafından Windows 11'deki birçok gereksiz servisin ve telemetrilerin kapalı geldiği bir sürüm. Tabii Windows Defender gibi güvenlik gereksinimleri de sorunlu veya eksik çalışmakta.
Sanal Makinelere Meraklıyım O yüzden

Sitesinde Windows 11'in minimum RAM gereksinimi olarak 4 GB yazıyor. Tiny11 deneyebilirsin:

Tamam Denerim

Tiny11 Windows olarak mı sayılıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı