VirtualBox'dan Zorin OS'a geçilebilir mi?

Sermanlahmecun

Attopat
Daha fazla  
Virtualboxa Linux Zorin OS'u indirdim ve şu anda Windows 10 kullanıyorum VirtualBox'dan Zorin OS'a geçebilir miyim, yani Linux'u başlangıç işletim sistemim yapabilir miyim?

Ana kartım çok eski ve internette nasıl kurulumunu yapacağımın hakkında video da yok yardımcı olabilir misiniz?
Videoya gerek duymayacağınıza emin olabilirsiniz. Windows formatlamaktan daha kolaydır Zorin OS kurulumu. İleri, ileri, dil seç, isim seç, şifre seç şeklinde bir kuruluma sahip.

Sistem eskiyse zaten sanal makinede çalıştırmaya çalışmanız mantıksız. Sisteme kurarsanız tam performans alırsınız.

Videoya gerek duymayacağınıza emin olabilirsiniz. Windows formatlamaktan daha kolaydır Zorin OS kurulumu. İleri, ileri, dil seç, isim seç, şifre seç şeklinde bir kuruluma sahip.

Sistem eskiyse zaten sanal makinede çalıştırmaya çalışmanız mantıksız. Sisteme kurarsanız tam performans alırsınız.

Hocam kurulumu çok kolay ama nasıl kuracağım yani en başta nasıl kuracağım USB aldım bunun için ama napcağımı bilmiyorum en başta nasıl kurulum yapacağım?

Hocam kurulumu çok kolay ama nasıl kuracağım yani en başta nasıl kuracağım USB aldım bunun için ama napcağımı bilmiyorum en başta nasıl kurulum yapacağım?
Rufus'u indirin. USB ve ISO dosyasını seçip yazdırmayı seçin. ISO mu yoksa DD mi olduğunu soran bir kutucuk çıkacak. DD seçmelisin.

Ardından BIOS'ta Boot seçeneklerine gelip USB'yi en üst sıraya almalısın. Yeniden başlattığında Zorin OS kurulumu açılacak.

Her sistemde değişir. F1, F2, F3 şeklinde ilerleyerek tüm F tuşlarına üst üste basın PC açılırken.

Buldum onu ama nasıl yapacağımı bilmiuorum 10 tane giriş var.

Her sistemde değişir. F1, F2, F3 şeklinde ilerleyerek tüm F tuşlarına üst üste basın PC açılırken.

Hocam girdim oraya ama yapamadım coas amerixcan falanmış benim anakart yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı