Çözüldü VirtualBox'ta Kali Linux internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

QhyaK

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GTX 1650
İşlemci: i5 10300H
Ram: 24gb
Depolama: 500 GB SSD
Kali Linux internete bağlanmıyor, VirtualBox kullanıyorum üstteki internet çubuğu dönüp duruyor ve bir süre sonra bağlantı kesildi diyor, bu süreçte hiç internete bağlanmıyor. Kablolu internet kullanıyorum internette Resolve.Conf dosyasını düzenleyenleri gördüm ve dosyamın olmadığını gördüm. Birkaç çözüm denedim ve hiç sonuç alamadım. (NetworkManager False olanı True olarak çevirdim.)

Eğer Ethernet kullanıyosan VirtualBox Ethernet teknolojisini doğrudan desteklemiyor. Biraz dosyalarla oynaman lazım. Ben de bilmiyorum tam olarak nasıl olduğunu ama ben Wi-Fi adaptörü alarak çözmüştüm.

Eğer Ethernet kullanıyosan VirtualBox Ethernet teknolojisini doğrudan desteklemiyor. Biraz dosyalarla oynaman lazım. Ben de bilmiyorum tam olarak nasıl olduğunu ama ben Wi-Fi adaptörü alarak çözmüştüm.

Hocam eskiden böyle bir problemim yoktu, yeni bir VirtualBox sürümü yükleyerek yapabilirim sanırım bilerek eski bir sürüm kullanıyordum.

Hocam eskiden böyle bir problemim yoktu, yeni bir VirtualBox sürümü yükleyerek yapabilirim sanırım bilerek eski bir sürüm kullanıyordum.

/Resolv. Conf DNS'sini değiştirmiş bir arkadaş. Sende dene istersen.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam wifi adaptörü aldım fakat bir türlü çözemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…