Y yigitozcnn00 Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 54 26 Temmuz 2024 #1 Merhaba iyi Sosyaller. Arch tabanlı EndeavourOS kullanmaktayım ve VirtualBox üzerinden Windows çalıştırmam gerekiyor. Fakat çalıştırırken bir kernel hatası alıyorum bununla ilgili sizlerden yardım istiyorum
Merhaba iyi Sosyaller. Arch tabanlı EndeavourOS kullanmaktayım ve VirtualBox üzerinden Windows çalıştırmam gerekiyor. Fakat çalıştırırken bir kernel hatası alıyorum bununla ilgili sizlerden yardım istiyorum
Çözüm Reend 26 Temmuz 2024 Secure Boot ayariniz açıksa bunu kapatın. Ayrıca hatada size verdiği komudu başına sudo koyarak çalıştırın.
Secure Boot ayariniz açıksa bunu kapatın. Ayrıca hatada size verdiği komudu başına sudo koyarak çalıştırın.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Secure Boot ayariniz açıksa bunu kapatın. Ayrıca hatada size verdiği komudu başına sudo koyarak çalıştırın. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Secure Boot ayariniz açıksa bunu kapatın. Ayrıca hatada size verdiği komudu başına sudo koyarak çalıştırın.
KS KS Y yigitozcnn00 Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 54 26 Temmuz 2024 #3 Reend dedi: Secure Boot ayariniz açıksa bunu kapatın. Ayrıca hatada size verdiği komudu başına sudo koyarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Verdiği kodu sudo komutuyla çalıştırdım fakat çalışmadı Secure Boot'u deneyeceğim şimdi. Reend dedi: Secure Boot ayariniz açıksa bunu kapatın. Ayrıca hatada size verdiği komudu başına sudo koyarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kapalı ve de verdiği komutu yazdığım halde çalışmıyor. Tamamdır çalıştırabildim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Reend dedi: Secure Boot ayariniz açıksa bunu kapatın. Ayrıca hatada size verdiği komudu başına sudo koyarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Verdiği kodu sudo komutuyla çalıştırdım fakat çalışmadı Secure Boot'u deneyeceğim şimdi. Reend dedi: Secure Boot ayariniz açıksa bunu kapatın. Ayrıca hatada size verdiği komudu başına sudo koyarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kapalı ve de verdiği komutu yazdığım halde çalışmıyor. Tamamdır çalıştırabildim teşekkür ederim.