Virüs bilgileri çalar mı?

aliemin44

Femtopat
Daha fazla  
Hocam, ilk öncelikle yeniyim şimdi, ben oyun indirirken bilgisayara trojan bulaştı ve o sırada Skype falan açıktı ayrıca yöneticiliğimi falan elimden aldı. Şimdi format atıyorum fakat bilgilerim çalınmış olabilir mi? Ya da virüsün geri yüklenme ihtimali var mı?

Formattan sonra gider muhtemelen. Keşke checksum yapsaydınız ISO dosyasına. Bilgiler çalınmış mı konusuna geleceksek evet çalınmış olabilir. Şifrelerinizi değiştirip 2FA açmakta fayda var hesaplarda.

Çalınmış olabilir. C-D diye iki ayrı sürücü varsa, iki sürücüye de kendi kopyalamış olma ihtimali de var. Eğer çok önemli dosyaların yoksa komple bütünce sürücüleri temizle ya da formattan sonra anti virüs ile tarama yap.

Çalınmış olabilir. C-D diye iki ayrı sürücü varsa, iki sürücüye de kendi kopyalamış olma ihtimali de var. Eğer çok önemli dosyaların yoksa komple bütünce sürücüleri temizle ya da formattan sonra anti virüs ile tarama yap.

Hocam zaten bilgisayarım eski, çok da fazla önemli bilgi yok içerisinde. Zaten sadece D sürücüsü vardı. Ayrıca ben Choreme'dan oturumlarımı kapatmıştım, onlara erişebilir mi?Çünkü hala ondan hesaplara girebiliyor fakat sadece gmail tarzı yerlere giremiyordum.Ayrıca şu anda şifrelerimi değiştirdim bir sıkıntı olurmu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı