Virüs bulaşan bilgisayar nasıl temizlenir?

Acapelow

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2 yıldır PC'mi tamamen orijinal oyunlar alarak kullanıyordum fakat bugün ilk kez ismini vermeyeceğim bir Metin2 sunucusunu indirirken PC'ye contebrew. A! ML adlı virüsün bulaştığını gördüm. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor, Windows Defender ile karantinaya alıp sildim fakat yine de silinip silinmediğini bilmiyorum. Şimdi forumdaki diğer başlıklarda gördüğüm üzere Kaspersky indirip tarayacağım. Bilgisayarımı nasıl o dosyayı indirmeden önceki temizliğine ulaştırabilirim?

Merhaba, 2 yıldır PC'mi tamamen orijinal oyunlar alarak kullanıyordum fakat bugün ilk kez ismini vermeyeceğim bir Metin2 sunucusunu indirirken PC'ye contebrew. A! ML adlı virüsün bulaştığını gördüm. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor, Windows Defender ile karantinaya alıp sildim fakat yine de silinip silinmediğini bilmiyorum. Şimdi forumdaki diğer başlıklarda gördüğüm üzere Kaspersky indirip tarayacağım. Bilgisayarımı nasıl o dosyayı indirmeden önceki temizliğine ulaştırabilirim?
Kaspersky virüs bulamazsa hayatına devam edebilirsin.

Kaspersky ile ondan sonra Windows Defender ile bütün sistem dosyalarına ayrıntılı temizlik uygulayın. Karantinaya alıp sildiyseniz ve tarama sonuçları temiz çıkar ise hiçbir sıkıntı olmaz.

İlk defa başıma gelince panik yapıp korktum hocam :)
İnsanın başına en çok korktuğu şey gelirmiş. Öyle bir algı var evet, pahalı sistem aldım ona bir şey olmasın gibi gibi. Ben de pahalı sistem aldım ve full crack oynadım hiçbir şey olmadı. Ara sıra virüs bulaşınca anında temizlendi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı