Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Arkadaşlar şu son 2 gün içerisinde bilgisayarımda inanılmaz derecede yavaşlama hissediyorum. Eskiden bilgisayar açıldığında internete bastığımda anında açılırdı. Şuan ilginç bir şekilde bekletiyor.
İnternet ayarları filen kendi kendine değişmiş dün. İnternete bile giremiyordum hemde hiçbir ayar ile oynamamış olmama rağmen. Gerçekten yavaşladı bilgisayar. Virüs programı kullanmıyordum. Sadece advanced sistem care pro kullanıyordum.
Bu olayın ardından aklıma ilk gelen şey:
Hackerler bilgisayarımı ele geçirdi oldu
Hemen avirayı indirip kurdum ama tek bir tehdit bile bulamadım. Neden böyle bu bilgisayar ? Şu son 2 gün içerisinde çok büyük bir yavaşlama seziyorum.
Yaw eskiden şarkıya tıkladığım gibi anında program açılıyor ve saliyesin de şarkı çalmaya başlıyordu. Şuan da 6-8 saniye bile beklettiği oluyor.
Format atmadan nasıl düzelir bu problemler ? Sistem geri yüklemeyi denedim ama geri dönüş noktası yok ve düzeltemiyorum. Çok sinir bozucu . Bütün bunları hackerler veya virüslerle bir alakası olabilir mi
Sonuçta durduk yere internetin ayarları değişmiş.
Bu arada yerel disk C de 16 gb boş alan kaldı. Ve Crysis 2 yi oynarken ilginç bir şekilde ekrana görüntü gelmemeye başladı
Format attırmalı mıyım?
İnternet ayarları filen kendi kendine değişmiş dün. İnternete bile giremiyordum hemde hiçbir ayar ile oynamamış olmama rağmen. Gerçekten yavaşladı bilgisayar. Virüs programı kullanmıyordum. Sadece advanced sistem care pro kullanıyordum.
Bu olayın ardından aklıma ilk gelen şey:
Hackerler bilgisayarımı ele geçirdi oldu
Yaw eskiden şarkıya tıkladığım gibi anında program açılıyor ve saliyesin de şarkı çalmaya başlıyordu. Şuan da 6-8 saniye bile beklettiği oluyor.
Format atmadan nasıl düzelir bu problemler ? Sistem geri yüklemeyi denedim ama geri dönüş noktası yok ve düzeltemiyorum. Çok sinir bozucu . Bütün bunları hackerler veya virüslerle bir alakası olabilir mi
Bu arada yerel disk C de 16 gb boş alan kaldı. Ve Crysis 2 yi oynarken ilginç bir şekilde ekrana görüntü gelmemeye başladı
Son düzenleyen: Moderatör: