Diğer arkadaşların yanıtladığı gibi format at Windows kaç kullanıyorsun bilmem ama Windows 10 kullanıyorsan en az 8 GB bir USB'ye ihtiyacın var daha sonra Windows 10 ISO indir olarak telefonun da arat bilgisayarın 64 Bit ise 64 Bit ISO yükle 32 Bit ise 32 Bit ISO yükle daha sonra elimizde 8 GB bir USB olduğunu düşünelim veya üzeri Rufus(Yükleyelim):
Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu programı açtığımızda karşınıza 1.PNG de gördüğünüz gibi yer açılacaktır eğer aygıt bölümünde bir şey yok ise bilgisayarınızda USB takılı olduğundan emin olun ön yükleme seçimini: Disk ya da ISO olarak bırakın ve seç bölümünden Windows 10 ISO'yu seçin disk bölüm düzeyi MBR ve GPT olarak değişmektedir eğer BIOS eski ise MBR UEFI İSE GPT seçin UEFI sistemi BIOS sitemi nasıl öğrenebilirim diyor iseniz BIOS sürümünü bilmiyorsan arama yerine"msinfo32" yazarak öğrenebilirsin. 
BIOS sürümünün karşısında "eski" yazıyorsa MBR, UEFI yazıyorsa GPT seçmelisin.
Benim eski(2.PNG) ben format atıyor olsaydım MBR seçmeliydim.
Her neyse Rufus programını geri dönelim yeni birim etiketi USB is midir dilerseniz değiştirebilirsiniz dosya sistemini FAT(Varsayılan) olarak bırakın ve hazır tuşunu tıklayın ve karşınıza uyarı(Gelecektir): Aygıtındaki tüm veri yok edilecek. İşleme devam etmek için Tamam'a tıklayın. Diye tamam dediğinizde USB içerisindeki her şey silinecek durum bölümü dolunca yani içerisi hazır! Deyinceye kadar bekleyin hazır deyince format USB hazır olmuştur aslında bu kadar yazığım her şey bir format USB oluşturmaktı çok fazla format deneyim yok sisteminizin BIOS'u UEFI ise hiç yok. Umarım yardımcı olmuşumdur ama UEFI bir sistem için 2 saat okumak istemiyor iseniz bir video bırakıyorum videoya izleyerek daha iyi anlarsınız.
UEFI FORMAT USB KURULUM Windows 10 Video:

UEFI FORMAT ATMA Windows 10 Video(4:31'den Başlamanız Önerilir):