Virüs koruması için program önerisi

105435

Megapat
Merhaba. İyi bir virüs korumasına ihtiyacım var. Başlıca beklentim kendisini virüs olarak algılamaması ve sistemi çok aşırı tüketmemesi. Adı üstünde anti-virüs işinde başarılı olmasını birincil beklentim tabii :D

Eğer ücretsiz olarak tatmin edecek bir ürün varsa önerilerinizi bekliyorum. Onun dışında McAfee ve Kaspersky arasında seçim yapamıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba. İyi bir virüs korumasına ihtiyacım var. Başlıca beklentim kendisini virüs olarak algılamaması ve sistemi çok aşırı tüketmemesi. Adı üstünde Anti-Virüs işinde başarılı olmasını birincil beklentim tabii :D

Eğer ücretsiz olarak tatmin edecek bir ürün varsa önerilerinizi bekliyorum. Onun dışında McAfee ve Kaspersky arasında seçim yapamıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kaspersky ve malwarebyte uygulamarı en çok kullanılan uygulamalardan sanırım.

Yıllarca Avast kullanıp sonra Kaspersky'e geçmiş biri olarak Kaspersky öneririm. Kaspersky Security Cloud Free çok az kaynak kullanıyor ve koruması gayet iyi.( Avast'ı Norton satın aldığı için bıraktım)

Bu fiyata key olarak satılan trend Micro maximum Security öneririm hem en dolu paketi hem 3 tane bilgisayar veya telefonunda kullanabilirsin. Bütçen varsa 2 yıllık al derim 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

+ İndirme işlemini trend Micro'nun sitesinden yapmanı öneririm maile atılan bağlantıyı indirme güvenlik için sadece keyi kullan.

Onun dışında ücretsiz istersen Kaspersky Cloud çok iyi.

Yıllarca Avast kullanıp sonra Kaspersky'e geçmiş biri olarak Kaspersky öneririm. Kaspersky Security Cloud Free çok az kaynak kullanıyor ve koruması gayet iyi.( Avast'ı Norton satın aldığı için bıraktım)
Aslında antivirüs kalitesinde en çok veritabanlarına aldıkları virüs tipleri önemli. Nihayetinde bilgisayarda onu gördükleri zaman veritabanlarındaki ile karşılaştırıp tanıdıkları virüsleri silebiliyorlar. Free'lerden o yüzden endişe duyuyorum.

Fakat veritabanı aynıysa aslında gidip satın almama gerek yok. Free ile satılan versiyonun virüs data'ları aynı mı bilen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı