Virüs nasıl komple temizlenir?

persiaking

Decapat
AVG indirdim. Virüs bulamadı. PC açılışta rastgele siteler açıyordu. Malwarebytes indirdim 12 tane virüs buldu ve site açılma olayı gitti ama belki içinde daha virüs vardır emin değilim. Başka neler yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes hepsini sildi ise hepsi gitmiştir. Ama eğer paranoyak isen Kaspersky ile tarat, eğer onda da için rahat etmez ise, format atabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@persiaking ESET Internet Security ve HitmanPro ile tarama yapabilirsin. Komple temizlemek istersen temiz kurulum yapabilirsin.

AVG indirdim. Virüs bulamadı. PC açılışta rastgele siteler açıyordu. Malwarebytes indirdim 12 tane virüs buldu ve site açılma olayı gitti ama belki içinde daha virüs vardır emin değilim. Başka neler yapılabilir?
Malwarebytes + Kapersky tam tarama. İçin rahat etmediyse temiz kurulum. Zaten ilk maddedeki AV lerin ismini duyan virüsler arkalarına bakmadan kaçıyor.

Bu rehberi uygulayarak temizleyebilirsiniz :).

Belki hızlı tarama yapmışsınızdır. Tam tarama yapın ve çıkan virüsleri silin. Sonra yeniden başlatın. Bir daha tam tarama yapın virüs çıkar ise başka programlar ile deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı