Virüs nasıl silinir?

Hocam Kaspersky bulaşma sonrasında MBAM Kadar etkili değil, MBAM Bir virüsü tarayıp silme konusundaki en iyi AV'lerden biri. Kaspersky bulaşma öncesinde iyi MBAM Bulaşma sonrasında.

Hocam altruistic adında bir uygulama var ben açmamama rağmen açılıyor ve kapanmıyor ve acayip bir şekilde işlemci yiyor.

Kaspersky kurmanızı öneririm hatta forumda 90 günlük deneme Key'i var.

Hocam keyi atar mısınız?

Hocam Kaspersky bulaşma sonrasında MBAM Kadar etkili değil, MBAM Bir virüsü tarayıp silme konusundaki en iyi AV'lerden biri. Kaspersky bulaşma öncesinde iyi MBAM Bulaşma sonrasında.
Hocam şimdi bende Kaspersky var ona taratsam sonra o dediğiniz MBAM'a taratsam sorun olur mu

Sanırım zararlı yazılım hocam, dediklerimi uygulayın zararlıyı kaldırabileceğimizi düşünüyorum.

Hocam baktım mining virüsü diyorlar. Truva atıymış.

Kaspersky kadar veya daha iyi olsaydı test platformlarında yer alırdı. Mesela alta bir test plaformunun bir özet testini attım. İstiyorsan tüm test platformlarının tüm testlerine bakabilirsin ama hiçbirinde Malwarebytes yok.

Hocam şimdi bende Kaspersky var ona taratsam sonra o dediğiniz MBAM'a taratsam sorun olur mu
Olur hocam tabiki ancak dediğim gibi Kaspersky'dan daha iyidir MBAM Bulaşma sonrasında. ESET Online Scanner'ın Tam Taraması çok uzun sürüyor bu arada hocam, en son yapmanızı öneririm ESET Online Scanner'ı süreden dolayı. Fakat algılama konusunda çok iyi bir yazılım olduğunu düşünüyorum yine de ESET Online Scanner'ın.

Hocam MBAM Direkt testlere katılmamış bana hala Kaspersky kadar iyi olsaydı diyorsun... Hocam MBAM en geniş veritabınına sahip AV'lerden biri bulaşma sonrasında Kaspersky'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, bulaşma öncesinde değil ancak. Tarama konusundaki en iyi AV'lerden biri MBAM'dır bence.

Hocam acil bir şey oldu bilgisayar aniden mavi ekran yedi şu an kurtarma ekranında ne yapmalıyım?

Boşuna atarlanmana gerek yok. İyi olabilseydi katılırdı en temel pazarlama bilgisine sahip olan bilir.

Bu iddialara da kaynak bekliyorum senden.

Hocam acil bir şey oldu bilgisayar aniden mavi ekran yedi şu an kurtarma ekranında ne yapmalıyım?
Çakışma olmuş olabilir, ne zaman oldu? Niye oldu hocam?, Yeniden başlatmayı deneyin.

Boşuna atarlanmana gerek yok. İyi olabilseydi katılırdı en temel pazarlama bilgisine sahip olan bilir.

Bu iddialara da kaynak bekliyorum senden
Hocam sizinle tartışmayacağım, öncelikle konu sahibinin sorununu çözelim.

Çakışma olmuş olabilir, ne zaman oldu? Niye oldu hocam? Yeniden başlatmayı deneyin.

Hocam sizinle tartışmayacağım, öncelikle konu sahibinin sorununu çözelim.

Hocam olmuyor sürekli aynı ekran tarama da yapmamıştım masaüstündeydim.

Bu iddialara da kaynak bekliyorum senden.

Hocam yani MBAM kurayım mı kurmayayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…