Windowsmeraklısı
Centipat
İlginç hocam, yeni bir konu açın. Bir şey falan indirmiş miydiniz?Hocam olmuyor sürekli aynı ekran tarama da yapmamıştım masaüstündeydim.
İlginç hocam, yeni bir konu açın. Bir şey falan indirmiş miydiniz?Hocam olmuyor sürekli aynı ekran tarama da yapmamıştım masaüstündeydim.
başka bir bilgisayardan USB'ne Kaspersky Rescue Disk yazdır ve boot menüsünden başlat.Hocam olmuyor sürekli aynı ekran tarama da yapmamıştım masaüstündeydim.
Hocam altruistic adında bir uygulama var ben açmamama rağmen açılıyor ve kapanmıyor ve acayip bir şekilde işlemci yiyor.
Hocam keyi atar mısınız?
Hocam Mavi Ekran'dan çıktınız mı? Şimdilik kurmayayın çakışma yaşamasınlar.Hocam olmuyor sürekli aynı ekran tarama da yapmamıştım masaüstündeydim.
Hocam yani MBAM kurayım mı kurmayayım mı?
Hocam yani MBAM kurayım mı kurmayayım mı?
Hocam yeniden başlatıyorum hala kurtarma ekranında.Hocam Mavi Ekran'dan çıktınız mı? Şimdilik kurmayayın çakışma yaşamasınlar.
Hocam yeni bir konu açın orada yardımcı olsunlar. Umarım sorununuz düzelir.Hocam yeniden başlatıyorum hala kurtarma ekranında.
İlginç hocam, yeni bir konu açın. Bir şey falan indirmiş miydiniz?
@Mistikkullanıcı894 bunu dene.başka bir bilgisayardan USB'ne Kaspersky Rescue Disk yazdır ve boot menüsünden başlat.
Hocam yeni bir konu açın orada yardımcı olsunlar. Umarım sorununuz düzelir.
Hocam adam önce bir Windows'u düzeltsin sonra virüsü siler. Şu anda bence öncelikle Windows'u düzeltmeliyiz.@Mistikkullanıcı894 bunu dene.
PUA yemiş olabilirsiniz hocam.Eskiden (yaklaşık 2 sene önce) bilgisayarı aldığımda bilgisizlikten bir uygulama indirmiştim yanında rav antivirüs falan gelmişti fakat ben kurmamıştım. Bunu da bugün şans eseri fark ettim.
Tamamdır hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım, şu anda durum nedir?Hocam konu açma limitim dolu şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.