Virüs nasıl silinir?

Teşekkür ederim içindeki fotoğraflarımı yeni bilgisayarıma aktarmayı düşünüyorum. Fakat virüs onlara da bulaşmış olabilir mi ondan korkuyorum.
(Not: Bir adet de uygulama aktaracağım)
Aktaracağın bilgisayarda da iyi bir antivirüs kullan o antivirüsün deneme süresini etkinleştirip gerçek zamanlı korumayı aktifleştir.

Kaspersky kullanabilirsin.

Aktaracağın bilgisayarda da iyi bir antivirüs kullan o antivirüsün deneme süresini etkinleştirip gerçek zamanlı korumayı aktifleştir.

Kaspersky kullanabilirsin.

Şu anda Kaspersky var denemesini açarım. Başka bir antivirüs öneriniz var mı? Herkes Malwarebytes öneriyor. Sizce indirmeye değer mi? Bazen bir antivirüs bulamıyor diğeri buluyor ondan sordum.

Şu anda Kaspersky var denemesini açarım. Başka bir antivirüs öneriniz var mı? Herkes Malwarebytes öneriyor. Sizce indirmeye değer mi? Bazen bir antivirüs bulamıyor diğeri buluyor ondan sordum.

Bir antivirüsün yanında bir antivirüs açsan sistemin çökmesi dahil birçok sorunu yaşayabilirsin.

Malwarebytes bir antivirüs değil antimalwaredır. Kaspersky malware tespiti ve korumasında yeterli olmasaydı önerirdim ama yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler. Sabah internette geziniyordum. Forumlara bakayım dedim. Virüs konusunda birçok kişi konu açmıştı. Okuduğumda dedikleri virüslerden birkaçının benim eski diz üstü bilgisayarımda da olduğunu fark ettim. Hepsini şu an tam hatırlamıyorum fakat altruistic benim diz üstü bilgisayarımda da vardı. İçinde özel bilgilerim vb. şeyler var. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle sakin olun, ayrıca virüsler nasıl virüsler? Biraz açıklayabilir misiniz? Şunları uygulayabilirsiniz bu arada.
1-İlk öncelikle ESET Online Scanner, Emsisoft Emergency Kit ve KVRT ile hızlı tarama gerçekleştirin, bulunanları silin.
2-Bu araçlarla şimdi de Tam Tarama yapın yine bulunanları silin.
3-MBAM ve AVG İle de Tam Tarama yapınız.
Hala sorununuz çözülmediyse durum güncellemesi yaparsanız sevinirim, iyi sosyaller.

MalwareBytes Free indirin hocam, şuradaki ayarları yapın indirdikten sonra:
Eğer Premium sürümde olursa MBAM İki AV'de gerçek zamanlı koruma ile bilgisayarı koruduğundan çakışma yaşayabilirler, çökmeler meydana gelebilir. MBAM'ı free sürümde kurun, ayrıca indirmeye kesinlikle değer. Özellikle Tarama kısmındaki en iyi AV'ler den biri ancak Real Time Protection konusunda pek iyi değil bence, aktif olarak kullanılmaz fakat tarama amaçlı iş görür bence.

Herkese iyi günler. Sabah internette geziniyordum. Forumlara bakayım dedim. Virüs konusunda birçok kişi konu açmıştı. Okuduğumda dedikleri virüslerden birkaçının benim eski diz üstü bilgisayarımda da olduğunu fark ettim. Hepsini şu an tam hatırlamıyorum fakat altruistic benim diz üstü bilgisayarımda da vardı. İçinde özel bilgilerim vb. şeyler var. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Kaspersky kurmanızı öneririm hatta forumda 90 günlük deneme Key'i var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı