Virüs olan bilgisayardan güvenli bir şekilde dosya nasıl alınır?

• Konuyu başlatan FDR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.622

FDR

Centipat
Bilgisayara virüs bulaştı ve herhangi bir Cloud servisine kaydedilmeyen bir Save'im var, gitsin istemiyorum ancak Flash'a kaydetsem oraya da virüs bulaşacak. En güvenli şekilde nasıl saklayabilirim? Rica ediyorum anti virüs kullan demeyin.

Bilgisayara virüs bulaştı ve herhangi bir Cloud servisine kaydedilmeyen bir Save'im var, gitsin istemiyorum ancak Flash'a kaydetsem oraya da virüs bulaşacak. En güvenli şekilde nasıl saklayabilirim? Rica ediyorum anti virüs kullan demeyin.
Anti virüs kullanmadan nasıl emin olucaksın virüs içerip içermediğinden merak ettim.

Bir format USB'si hazırlayıp ondan boot edin. Daha sonra şimdi yükle ekranında Shift + F10 yapıp şu kodu yazın. notepad daha sonra açılan yerden dosya farklı kaydet buradan saveinizi bulup USB'yi atın daha sonra sistemi kapatabilirsiniz.

Save dosyası virüslü değil hocam bilgisayar virüslü. Flash bellek takarsam virüs ona da geçecek.

Zippyshare gibi bir siteye upload edersem virüs oraya da upload olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı