Virüs olma ihtimali nedir?

furkan.arisoy

Hectopat
Daha fazla  
Dishonored Definitive Edition oyunu için internetten yama buldum. Yamayı biraz zor buldum ve zor bulduğum için indirmek zorunda kaldım. Kaspersky ile hızlı tarama yaptım güvenli gözüküyor. Ama içimde kuşku oluşmadı değil. Yama işlerinden pek anlamıyorum. Sizce virüs olabilir mi? Format atmalı mıyım?
Yama bu.

Dishonored Definitive Edition oyunu için internetten yama buldum. Yamayı biraz zor buldum ve zor bulduğum için indirmek zorunda kaldım. Kaspersky ile hızlı tarama yaptım güvenli gözüküyor. Ama içimde kuşku oluşmadı değil. Yama işlerinden pek anlamıyorum. Sizce virüs olabilir mi? Format atmalı mıyım?
Yama bu.
birşey olmaz

1676149961729.png

VirusTotal

Yama bu.
Ben de aynı konudan muzdariptim. Sırf bunun yüzünden İngilizce çalışıyordum. İngilizce seviyem kötü değildi hiçbir zaman ama yama kurmak istemediğim için İngilizcemi geliştirerek bu konunun üstesinden gelmiştim. Ama tavsiyem yama kurmanızdır, bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de artık yama kullanmaya başladım zaten şuanlık bir zarar görmedim (tek püf nokta: bilindik sitelerden indirme). İndirdiğiniz siteyi bilmiyorum ama, ilk defa gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı