Aman, bilmeyin zatenIObit nedir bilmiyorum. Zaten o tür bilinmedik şeylerle işim olmaz.
Hayırlı olsunBen dün Kaspersky Internet Security 2015 lisansı satın aldım. Daha sonra buradan Kaspersky Internet Security 2016'yı indirdim. Aldığım lisansı KIS 2016'ya girdim ve çalıştı.
Format atmadan önce Kaspersky'ı tüm seçenekler seçilmiş halde silmeniz gerekli. Aksi halde kullanım hakkı devreye girip lisansı erken sonlandırmış olursunuz. Kaspersky forumda bu soruyu cevapladım birkaç kişi sormuştu. O yüzden mağdur olmamanız için dediğimi yapın.Son bir şey daha sorayım. Bilgisayara format atarsam geri nasıl yüklerim lisans geçerli olur değil mi?
What are the differences between Kaspersky Total Security and other Kaspersky Lab 2015 productsNe olduklarını bilmiyorum ama @Murat5038 hocamız biliyordur. Eğer söylerse ben de öğrenmiş olurum.
Ücretsiz olan çoğu yazılım eksiği mutlaka olur. Verdiğin yazıda da görebileceğin gibi 1. satırda nedenlerden birini görebilirsiniz.Örneğin bu ücretsiz kullanımı da kolay görünüyor.
Verisini düşünen için çok mantıklı.KTS'ye sırf şifreleme özelliği için ekstra para ödemek ne kadar mantıklıdır? @Murat5038
Yarın bir gün Kaspersky'de şifreleme özeliği sunmayı bırakabilir veya Kaspersky için de bir açık bulabilirler ücretsiz olan programlardan bir tanesinin geliştirilmesi durduruldu, açığı bulundu diye bütün ücretsiz programları riskli olarak görmek bence pek mantıklı değil.Ücretsiz olan çoğu yazılım eksiği mutlaka olur. Verdiğin yazıda da görebileceğin gibi 1. satırda nedenlerden birini görebilirsiniz.
Verisini düşünen için çok mantıklı.
Öyle bir durum söz konusu değil. Tam tersine daha gelişmiş şifreleme teknik ve güncellemeleri üzerinde çalışılıyor.Yarın bir gün Kaspersky'de şifreleme özeliği sunmayı bırakabilir
Açık olduğunda zaten güncelleme ile kapatılıyor. Ücretsiz yazılımlarda koruma mevcut olmuyor ücret koşuyorlar.Kaspersky için de bir açık bulabilirler
Benim şuana kadar gördüğüm bu şekilde bana göre bu mantıklı.açığı bulundu diye bütün ücretsiz programları riskli olarak görmek bence pek mantıklı değil.
Bizde zorunda demiyoruz isteyen IS alır, isteyen KTS alır.Veriyi korumak için illaki Kaspersky kullanılmak zorunda değil pek çok başarılı ve alternatif ürün var.
Ben zaten ileride olma ihtimali olduğunu söyledim şu an olacak demedim.Öyle bir durum söz konusu değil. Tam tersine daha gelişmiş şifreleme teknik ve güncellemeleri üzerinde çalışılıyor.
Açık olduğunda zaten güncelleme ile kapatılıyor. Ücretsiz yazılımlarda koruma mevcut olmuyor ücret koşuyorlar.
Benim şuana kadar gördüğüm bu şekilde bana göre bu mantıklı.
Bizde zorunda demiyoruz isteyen IS alır, isteyen KTS alır.
Bende "olma ihtimalinin" olmadığını söyledim.Ben zaten ileride olma ihtimali olduğunu söyledim şu an olacak demedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.