Çok sağ olun cevaplarınız için bakacağım.
Eki Görüntüle 2508231hocam diğer sayfada nesne silindi diyor dosya antivirüsüne girdiğimde ise atlandı diyor. Fakat tam tarama yaptım hiçbir tehdit yok.
Eki Görüntüle 2508175
Flash takmıştım USB'yi takıcnca Kaspersky direkt trojan bulundu yazdı ben de sil ve yeniden başlat yaptm ve raporlar bu şekil. Silinmiş mi?
tam tarama sonucu birşey çıkmadı yoktur dimiTam tarama yapın ama silinmiş gibi ancak içinizin rahat etmesi için format öneririm.
Tam tarama sonucu bir şey çıkmadı yoktur değil mi?
Format atmayacağım sağ olun.
çok sağolun cevaplarınız için bakacağımRica ederim bir uygulama vardı bilgisayar açılınca açılan uygulamaları gösteriyordu adını unuttuğum için diyemeyeceğim onu bulursanız onunla bakmak daha mantıklı olur.
Tam tarama yapın ama silinmiş gibi ancak içinizin rahat etmesi için format öneririm.
Çok sağ olun cevaplarınız için bakacağım.
Eki Görüntüle 2508231hocam diğer sayfada nesne silindi diyor dosya antivirüsüne girdiğimde ise atlandı diyor. Fakat tam tarama yaptım hiçbir tehdit yok.
Benim de kafam karıştı şu an dediğim programı bulabilseydim daha iyi anlardık. Düzenleme programı buldum buradan indirip ekran görüntülerini atar mısınız? Ek olarak şöyle bir tutorial buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.