Virüs silinmiş midir?

ALFA1453

Decapat
Daha fazla  
Selam. Bugün yanlışlık ile bilgisayarıma trojan bulaştırdım. Hemen sildim. Sildikten sonra 3 sefer hızlı tarama yaptım, bir şey çıkmadı. ESET programını kurdum. Şu an o da tarama yapıyor. Kullanıcı bölümünde sadece benim hesabım duruyor. Fazla işlemci kullanımı veya ısınma gibi bir sorun yok. Hala bilgisayarda trojan olabilir mi? Gerçekten çok gerginim.

Selam. Bugün yanlışlık ile bilgisayarıma trojan bulaştırdım. Hemen sildim. Sildikten sonra 3 sefer hızlı tarama yaptım, bir şey çıkmadı. ESET programını kurdum. Şu an o da tarama yapıyor. Kullanıcı bölümünde sadece benim hesabım duruyor. Fazla işlemci kullanımı veya ısınma gibi bir sorun yok. Hala bilgisayarda trojan olabilir mi? Gerçekten çok gerginim.

Hızlı tarama değil de derin tarama yapın en iyisi ( uzun sürebilir )

Hocam ESET'den de bir şey çıkmazsa Malwarebytes ve "TrojanRemover" programını deneyebilirsiniz.

ESET virüs varsa yüksek ihtimal bulacaktır.
Eğer hala virüs olabileceğini düşünüyorsanız Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı