Çözüldü Virüs sonrası temiz format nasıl olmalıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asım18181

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarimda virüs olduğu için temiz format atacagim USB ile ama USB'de ki Windows'a falan virüs bulasma durumu olur mu? Normal format atmıştım ve virüs gitmemişti ondan dolayı nasıl bir yol izlemeliyim?

Kaspersky free virüsleri kökten siler ve sistemin hatalı dosyalarını onarır. 1 virüs için format yoluna gitmeye değmez.

Kaspersky free virüsleri kökten siler ve sistemin hatalı dosyalarını onarır. 1 virüs için format yoluna gitmeye değmez.

Kaspersky virüsleri siler ama izleri kalir pasif olsa bile bazen format en temiz yoldur diyorsa format ile uğraşmak istemiyorum Malwarebytes ile tarama yapabilir siler her şeyi ama kanıtı gitmez.

İnternet kafeden veya bilgisayarcıdan format USB'si hazırlayın ve format atın. Zaten rehber videosu verilmiş.
@DarkDeler her bilgisayarcının crack Windows kullandığını nereden biliyorsunuz?

İnternet kafeden veya bilgisayarcıdan format USB'si hazırlayın ve format atın. Zaten rehber videosu verilmiş.
@DarkDeler her bilgisayarcının crack Windows kullandığını nereden biliyorsunuz?

Bu zamana kadar 10-15 bilgisayarı gezdim yarısında çoğu craked Windows kullanıyor driver etkinleştirme daha kolay oluyor adamakıllı Windows kurup lisans ile etkinleştirme yapan azdır.

Bu zamana kadar 10-15 bilgisayarı gezdim yarısında çoğu craked Windows kullanıyor driver etkinleştirme daha kolay oluyor adamakıllı Windows kurup lisans ile etkinleştirme yapan azdır.
Ama crack Windows kurulu bilgisayar virüslü sayılmaz tam. KMS'den mi bahsediyorsunuz? KMS tam olarak virüs değil. İyi bir şey de değil ama virüs de değil. USB taksan da sıkıntı olmaz kaç KMS bilgisayara USB taktım ben.

Crack Windows virüslü sayılır çünkü adi üstünde KMS virüsten daha kötü sistemi yoruyor driver pack saçma sapan sürücüler yüklüyor o kadar millet neden orijinal Windows lisans veya oyun alıyor virüs ve craked aynı şeyler.

Virüs öyle bir şey değil ki. KMS bilgisayara USB taksan niye USB'ye virüs bulaşsın Allah aşkına. Kaç kere taktım ben KMS sisteme USB. KMS, sistemi yorar, kendi bağladığı sunucuda kullanır, zombileştirir. Ama virüs değildir. Bir de hiç KMS bilgisayarda DriverPack falan görmedim. Ayrıca virüs ve crack aynı şey değildir. Virüs, sisteme bulaşır, zarar verir. Dosya çalar. Crack, korsandır, kırılmıştır, tehlikelidir ama kesin olarak virüs değildir.

Son düzenleme:

Hocam BIOS'tan USB'yi seçip format attım herhalde izlediğim videodaki gibi yaptım ama şu anda bilgisayar ekranı simsiyah ve hiçbir şey yok normal mi bu? Yapali birkaç dakika oldu.

Hocam BIOS'tan USB'yi seçip format attım herhalde izlediğim videodaki gibi yaptım ama şu anda bilgisayar ekranı simsiyah ve hiçbir şey yok normal mi bu? Yapali birkaç dakika oldu.
Disk seçme kısmında ne yaptınız? Windows'u nereye kuracaksınız ekranında yani? Bekleyin biraz daha.

Disk seçme kısmında ne yaptınız? Windows'u nereye kuracaksınız ekranında yani? Bekleyin biraz daha.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki 2. yolu yaptım en üste USB'yi getirip save&exit dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…