Arkadaşlar laptopumda bir virs olduğunu düşünmeye başladım, geçen bir dosya indirdim hatta eski bir konumda da var (dün) neyse bu PC'de format flash'ı hazırlasam virus flash'a bulaşır mı? Bir de format flash'ı Rufus ile mi hazırlanıyordu?
Arkadaşlar laptopumda bir virs olduğunu düşünmeye başladım, geçen bir dosya indirdim hatta eski bir konumda da var (dün) neyse bu PC'de format Flash'ı hazırlasam virus Flash'a bulaşır mı? Bir de format Flash'ı Rufus ile mi hazırlanıyordu?
Arkadaşlar laptopumda bir virs olduğunu düşünmeye başladım, geçen bir dosya indirdim hatta eski bir konumda da var (dün) neyse bu PC'de format flash'ı hazırlasam virus flash'a bulaşır mı? Bir de format flash'ı Rufus ile mi hazırlanıyordu?
İnternet kafeden veya yakınınız birinin bilgisayarı ile yapabilirsiniz. Bu arada ben kendi format USB belleğimi Rufus kullanmadan Media Creation Tool ile hazırladım.