Virüs Taraması İçin Antivirüs Programı Önerisi

Avast'ı kaldıralı 1 ay oldu zaten.
Kaspersky Security Cloud - Free kullanabilirsiniz. Gerçek zamanlı olarak kullanabileceğiniz başarılı yazılımlardandır. Malwarebytes ve AdwCleaner yazılımlarını sadece tarama amacıyla kullanıp gerçek zamanlı koruma özelliklerini kapatmanız gerekiyor.

Gerçek zamanlı koruma kullanmıyorum çünkü crack 1 2 tane oyun indiriyorum onları yaparken açıyorum. Crack indirmiyorum dersimi aldım çünkü bir ara :D. Sadece Counter oynuyorum.

Kaspersky Security Cloud - Free kullanabilirsiniz. Gerçek zamanlı olarak kullanabileceğiniz başarılı yazılımlardandır. Malwarebytes ve AdwCleaner yazılımlarını sadece tarama amacıyla kullanıp gerçek zamanlı koruma özelliklerini kapatmanız gerekiyor.
+1, Avira ve Bitdefender'in de ücretsiz sürümleri iyiydi zamanında ama en iyisi olarak Kaspersky da karar kılıp yıllardır kullanıyorum. En azından Windowsda . He he :)

Crack yazılımlar/oyunlar indirmeyi kendi içerinizde son verdiyseniz güvenlik açısından güzel bir ilerleme yaşamışsınız anlamına geliyor. Fakat gerçek zamanlı koruma kullanmamanızın sebebi nedir?
Oyun oynarken kapatıyorum. Onun harici virüs programlarıyla çok alakam olmadığı için. Çok kastırıyor diyorlar Kaspersky ne diyorsun ?

Avira ve Bitdefender'in de ücretsiz sürümleri iyiydi zamanında ama en iyisi olarak Kaspersky da karar kılıp yıllardır kullanıyorum.
Bitdefender geleneksel bir antivirüs yapısına sahip olduğu için bellekte çok fazla bir kullanıma sahipti. Avira ise çok az bellek kullanıyordu. Fakat nedense bir türlü ısınamamıştım. Kaspersky hem bulut tabanlı olduğu için bellekte fazla bir kullanıma sahip olmuyor ve gayet iyi bir koruma özelliği sunuyor.
Oyun oynarken kapatıyorum. Onun harici virüs programlarıyla çok alakam olmadığı için.
Peki ileride bir virüs tehlikesi yaşayıp yaşamayacağınızı biliyor musunuz?
Çok kastırıyor diyorlar Kaspersky ne diyorsun ?
Benim önerdiğim Kaspersky sürümü bulut tabanlı olduğu için işletim sisteminde fazla takılmalara neden olmaz. Sistemini öğrenebilir miyim?

Intel i5 6200U NVIDIA 940M 8 GB RAM.
Sisteminizde donmalara veya kasmalara yol açacağını sanmıyorum. Dilerseniz Kaspersky Security Cloud - Free kullanabilir veya Webroot yazılımını da kullanabilirsiniz. 😏 (Fakat Kaspersky favorimdir.) @acv

Bitdefender geleneksel bir antivirüs yapısına sahip olduğu için bellekte çok fazla bir kullanıma sahipti. Avira ise çok az bellek kullanıyordu. Fakat nedense bir türlü ısınamamıştım. Kaspersky hem bulut tabanlı olduğu için bellekte fazla bir kullanıma sahip olmuyor ve gayet iyi bir koruma özelliği sunuyor.

Aynen öyle, ben kaspersky'a geçtiğim zaman cloud sürümü yoktu, ram kullanımı diğerlerinden iyi değildi. Cloud sürümü sonrası ram kullanımı düştü. Şimdi görev yöneticisine bakıyorum 90 mb ram yiyor. Sizde de böyle mi ? Mucize gibi :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı