Galiba konu sahibinin illegal bir şekilde ESET kullanmasını istiyorsunuz. İllegal kullanılan ESET hesapları daha az veritabanına sahip olduğu için zararlı girebilmesini sağlıyor.ESET (1 ay ücretsiz Google'dan key bulabilirsiniz)
Kaspersky Security Cloud - Free kullanman mantıklı olacaktır.@Elocutionear o zaman Kaspersky Cloud kullansam mantıklı olur değil mi?
Normal olan Kaspersky'dan kastın Total Security ve Internet Security ise, Kaspersky Cloud bunlara nazaran daha az bellek kullanımında bulunuyor.Peki normal Kaspersky ile farkı ne yine aynı mı yoksa sadece RAM mi çok yemiyor?
Son birkaç senede Windows'un işletim sisteminde yerleşik olarak sunduğu Windows Defender yazılımı kendini epey geliştirdi. Güvenlik anlamında işini yapacağını düşünüyorum ama şu yanlış alarmları beni çileden çıkartabiliyor. İyi anılarım yok bu konudaBende antivirüs programı yok windowsun koruma duvarı işimi görüyor açıkçası.
Fakat Windows'un güvenlik duvarı, güvenlik duvarı sıralamalarında üst sıralarda yer almıyor. Yani bu zamanda kullanılabilecek bir güvenlik duvarına sahip değildir.Bende antivirüs programı yok Windows'un koruma duvarı işimi görüyor açıkçası.
Fakat Windows'un güvenlik duvarı, güvenlik duvarı sıralamalarında üst sıralarda yer almıyor. Yani bu zamanda kullanılabilecek bir güvenlik duvarına sahip değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.