Virüs taramasında virüs çıktı

KreBteX

Centipat
Daha fazla  
McAfee ile virüs taraması yaptım, virüs bulunamadı diyor, ondan önce Windows Defender PUABundler:Win32/YandexBundled diye bir dosya buldu, internetten baktığımda virüs olabileceği yazıyordu, tam emin olamadım. Bu dosya nedir ve virüs taraması temiz çıktı ise problem yok demek midir?

Bu konuya göz atabilirsiniz.

McAfee ile virüs taraması yaptım, virüs bulunamadı diyor, ondan önce Windows Defender PUABundler:Win32/YandexBundled diye bir dosya buldu, internetten baktığımda virüs olabileceği yazıyordu, tam emin olamadım. Bu dosya nedir ve virüs taraması temiz çıktı ise problem yok demek midir?
Bilgisayarınızda lightshot var mı?

Bilgisayarınızda lightshot var mı?
Hayır yok

Bu konuya göz atabilirsiniz.
Ona baktım hocam zaten. Biri virüs demiş ötekisi değil demiş anlamadım

Hocam 2 olasılık var. Ya bir uygulamanız lisanssız-eksik. Veya virüs. Windows defenderden uyaru var mı? Yoksa takmayın kafaya.
Şu an uyarı falan yok hocam, antivirüs programına da tarattım orada da çıkmadı

Ben o konudan şunu anladım konuda farklı bir virüs çıkmış. Siz de de böyle bir durum olabilir.
Ne yapsam, format mı atsam acaba

Ne yapsam, format mı atsam acaba

Eğer aktif bir virüs ise "Görev Yöneticisi" ile tespit edebilirsiniz. Bu görev yöneticisinde "Bellek" kullanan uygulamaları inceleyin eğer virüs aktif ise Bellekte görünür, fakat pasif ise bellekte görünmez. Gizli virüs olsa da illaki Belleğe girmek zorunda yoksa çarkları dönmez.

Hocam o zaman eksik lisanslı bir uygulama var. Kafaya takmayın.
İnşallah bir şey yoktur hocam, microsoft 365 lisansı yok ondan mı acaba
Eğer aktif bir virüs ise "Görev Yöneticisi" ile tespit edebilirsiniz. Bu görev yöneticisinde "Bellek" kullanan uygulamaları inceleyin eğer virüs aktif ise Bellekte görünür, fakat pasif ise bellekte görünmez. Gizli virüs olsa da illaki Belleğe girmek zorunda yoksa çarkları dönmez.
Bellekte bir şey yok gibi hocam.

Hocam o zaman eksik lisanslı bir uygulama var. Kafaya takmayın.
Ya bu Allah'ın cezası Kaspersky yüklenirken yanında Yandex Browser da yüklemiş, ondan olmuş muhtemelen. Böyle saçma bir şey görmedim ya. Neyse ki çözüldü artık, yardımınız için de çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı