Virüs tehlikesi

Plntn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, dün yanlışlıkla bir virüs indirdim ve hemen sildim, bugün bu saatlerde bilgisayardan Instagram'a girince elon mask BTC reklamı storysı paylasıldı hesabımda.
Telefondan PC de kayıtlı olan Gmail, Instagram, Discord vb uygulamaların şifrelerini değiştirdim ve PC'den oturum kapattım. Virüs uygulaması indirdim Malwarebytes diye onu çalıştırdım ve virüsleri buldu bende sildim. Çok korkuyorum şu an OneDrive'a yedekleme yapıyorum bazı kişilerde bu virüsten klassörleri falan şifrelenmiş bende de olur mu acaba ne yapmam gerek şu an yardım eder misiniz?

Önce Malwarebytes, sonra Kaspersky ile tekrar tam tarama yapın. Şifrelerinizi değiştirmişsiniz zaten. İki faktörlü doğrulama gibi güvenlik önemlerini mutlaka açın. Eğer sorun yine devam ederse format atın.

Önce Malwarebytes, sonra Kaspersky ile tekrar tam tarama yapın. Şifrelerinizi değiştirmişsiniz zaten. İki faktörlü doğrulama gibi güvenlik önemlerini mutlaka açın. Eğer sorun yine devam ederse format atın.
Bilgisayarda 2 masaüstü var diğerine de geçer mi virüs ?

Sen işini garantiye al temiz bir format at sonra kafan rahat olur. 2'side sıfırlanır büyük ihtimal.

Direk format atmak yanlış. Malwarebytes, Kaspersky, HitmanPro gibi virüs uygulamaları ile tam tarama yapın bulunanları silin ama halen virüs olduğunu düşünüyorsanız format atabilirsiniz.

Direk format atmak yanlış. Malwarebytes, Kaspersky, HitmanPro gibi virüs uygulamaları ile tam tarama yapın bulunanları silin ama halen virüs olduğunu düşünüyorsanız format atabilirsiniz.
Kaspersky paralıydı galiba ona bakamadım , virüs oldugunu şuan düşünmüyorum çünkü 3 4 defa tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı. Ama genede korku var içimde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı