Virüs telefonu kontrol ediyor

SeenSeey178

Hectopat
Daha fazla  
Virüslü uygulamayı silemiyorum, iznini kaldıramıyorum, telefonu sıfırlayamıyorum hatta telefonu dahi kapatamıyorum.
Telefonu falan kontrol ediyor.

Hattını çıkar ve telefonun otomatik bağlandığı bir wi-fi falan varsa modemi kapat. Telefonun pili bitince bir telefoncuda sıfırlatmayı dene. Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Telefonun internet erişiminde bulunmasını engellemen lazım ilk etapta. Sonra kenarda napıyorsa yapsın pili bitene kadar.

Bir de bu virüsü nasıl kaptığını veya ne yüklediğinde olduğunu bize anlatırsan biz de dikkatli oluruz alırız önlemimizi.

SIM kartı sökün ve Wi-fi cihazınızı kapatın.

Gerçekten ilginç bir virüs, yapabiliyorsanız internet varken Google Play'den Kaspersky indirin.

Öncelikle gördüğünüz şeyi tanımlayın, virüs olduğundan nasıl eminsiniz? Ne yükleyince oldu? Cihazı sıfırlamayı nasıl engelliyor? Cihazınızın yakın tarihte alınmış bir yedeği var mı? Eğer varsa hard reset atmak gerekebilir.

Hattını çıkar ve telefonun otomatik bağlandığı bir Wi-Fi falan varsa modemi kapat. Telefonun pili bitince bir telefoncuda sıfırlatmayı dene. Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Telefonun internet erişiminde bulunmasını engellemen lazım ilk etapta. Sonra kenarda napıyorsa yapsın pili bitene kadar.

Bir de bu virüsü nasıl kaptığını veya ne yüklediğinde olduğunu bize anlatırsan biz de dikkatli oluruz alırız önlemimizi.

İnterneti kapattık değişen bir şey yok.

Öncelikle gördüğünüz şeyi tanımlayın, virüs olduğundan nasıl eminsiniz? Ne yükleyince oldu? Cihazı sıfırlamayı nasıl engelliyor? Cihazınızın yakın tarihte alınmış bir yedeği var mı? Eğer varsa hard reset atmak gerekebilir.

Hard reset atılmıyor. Uygulama ismi MYT müzik. Virüs olduğundan eminim. Yedek yok. Sıfırlama kısmına giriyoruz sayfayı kapatıyor otomatikman. Normal sıfırlamayı ve hard Reset'i denedik.

Hard reset atılmıyor. Uygulama ismi myt müzik. Virüs olduğundan eminim. Yedek yok. Sıfırlama kısmına giriyoruz sayfayı kapatıyor otomatikman.
Play Store'dan mı indirdiniz? Bildiğimiz müzik indirme için kullanıyorlar sanırım onu. Eğer Play Store'dan indirdiyseniz bunları yapacak yetkiye zaten erişemez o seviyede izne sahip uygulamalar Play Store'a eklenmiyor. Hard Reset atmaya çalışınca ne gibi bir hata uyarı vs. alıyorsunuz?

Hard reset atılmıyor. Uygulama ismi MYT müzik. Virüs olduğundan eminim. Yedek yok. Sıfırlama kısmına giriyoruz sayfayı kapatıyor otomatikman. Normal sıfırlamayı ve hard Reset'i denedik.
MYT müzikten nasıl kaptınız hocam çoğu arkadaşım ve bende dahil olmak üzere kullanıyorum hiç bir sorun görmedim.

Play Store'dan mı indirdiniz? Bildiğimiz müzik indirme için kullanıyorlar sanırım onu. Eğer Play Store'dan indirdiyseniz bunları yapacak yetkiye zaten erişemez o seviyede izne sahip uygulamalar Play Store'a eklenmiyor. Hard reset atmaya çalışınca ne gibi bir hata uyarı vs. alıyorsunuz?

Play Store'den indirmemiş arkadaşım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00