Virüs yedikten sonra format atılmalı mı?

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Bir virüs yedim, şu an hem mrt hem de Malwarebytes ile tarıyorum, Görev Yöneticisi'ni acınca bir anda winnat.exe ve yedek işeyici gibi şeyler geliyor, formatlayayım mi?

Gördüğünüz şeyin virüs olduğuna emin misiniz? Ayrıca mrt dediğiniz ne bilmiyorum ama aynı anda iki farklı programla tarama yapmayın çakışırlar. Malwarebytes harici diğer anti virüs programlarını silin.

winnat.exe bir sistem dosyası diye biliyorum. Sağ tıklayıp dosya konumuna bakın. SYSTEM32 atması lazım. Atmazsa temiz bir kurulum yapın bence.

winnat.exe bir sistem dosyası diye biliyorum. Sağ tıklayıp dosya konumuna bakın. System32 atması lazım. Atmazsa temiz bir kurulum yapın bence.

Başka bir konuda baktım Görev Yöneticisi acıldığı an yedek işleyici tarayıcı gibi uygulamalar anında yok oluyor o yüzden hızlıca denedim atıyor.

Gördüğünüz şeyin virüs olduğuna emin misiniz? Ayrıca mrt dediğiniz ne bilmiyorum ama aynı anda iki farklı programla tarama yapmayın çakışırlar. Malwarebytes harici diğer anti virüs programlarını silin.

Avast premium var virüs eminim crack indirdim.

Yediğim virüste bayağı kaliteli sanırım bir şey bulamadılar şu an.
Bazı bulaşıcı programlar pc'de takılıp kalabiliyor. Ben de zamanında yaşamıştım bilgisayarımda uzun zaman durmadan arka planda çalışan ney olduğu belirsiz programlar vardı. Sonuçta da hiç bir şey olmamıştı ama her ihtimali göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı