Virüs nedeniyle format atılmalı mı?

yazıcı kullanıyorum şurada 1 ay var ve pcyi max açıcagım 3-4 kere bu olaydan dolayı belki açmam bile 30 gün sabretmek zor olacağını zannetmiyorum

Bende öyle düşündüm zaten indirdim şeylerde Minecraft ile ilgili packler en yakın indirdiğim 1-2 ay öncedir
Hocam o gülme seslerinin dışardan gelme ihtimali olabilir mi acaba :D

Dostum RAT atan kim haftalar boyunca hiçbir şey yapmayıp sonra durduk yere gülmesi sesi verir ki? Dediğin gibi bir şey olsa şimdiye tüm hesapların çalınmıştı. Bence bir şey yoktur. Tarama da temiz çıktı dedin zaten. O seslerin sebebi başka bir şeydir muhtemelen.
Müsait olduğum bir zaman kaspersky ilede taratırım

Hocam o gülme seslerinin dışardan gelme ihtimali olabilir mi acaba :D
Yok hocamda bende bi arkada youtubedan şarkı dinliyodum şarkıyı geri felan sardım gelmedi. Ama minecraft packlerde totem patlama sesi koyulabiliyoda niye birisi totem sesine öksürme sesi koysunki

RAT atan delinin tekiyse yapabilir böyle şeyler dikkatli olmak lazım.
Peki rat değilde ne biliyim hoparlöre ses veren başka bir virüs olabilirmi. Benim pcye ses veriyodur rat değildir başka bir virüs olabilir belki

Trojan ve mining virisüde yedim mining için format attım trojanıde cmd ile düzelttim ama sonra garanti olsun diye format atmıştım. Format zamanıda geldi 2 yıl felan oldu atmayalı yazın atarım belki dahada erken atarım. Oturumlarımı kapatıp bi pc açıp bırakıcağım bakalım ses devam edicekmi.

Oynadığım oyun minecraftdı ayrıca youtube kapattım 1. ses geldikden sonra 2. ses tekrar geldi 1.5 saatlik zamanda sadece 2 kere ses gelmeside garip değilmi sizce ? yapan kişi en az 5-6 kere yapardı bu zaman diliminde
Belki Minecraft'tan geliyordur. Pack falan yükledim demişsiniz onda ki seslerde olabilir.

Yani çok garip trolliyecek biri olsa küfür edebilir konuşabilir şarkı açar vs ama sadece öksürne seside garip

Belki Minecraft'tan geliyordur. Pack falan yükledim demişsiniz onda ki seslerde olabilir.
yok bildiğin öksürme sesi erkek biri tarafından yaşı 17-22 aralığında gibiydi

Discord hesabımıda silebilirdi mesala niye yapmadı yaşadığım en garibi buydu. Mining trojan yine belli ediyor bunun ne olduğunu bile bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı