Virüse mi yakalandım?

Katılım
13 Temmuz 2021
Mesajlar
2.425
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çarşamba günü arkadaşım 1. derste ağrı ve ateş ile okuldan gitti neden gidiyorsun diye sorduk cevap vermedi ve akşam annesi sınıf grubuna testi pozitif çıktığını söyledi. Sorun şu ki en yakın arkadaşım ve onla oturuyorum hep onla geziyorum falan bugün okulda başım ağırdı ve halsizdim virüse yakalanan arkadaşım sırt ağrısı halsizlik ve ateş vardı. Şu an biraz daha ben iyiyim ancak 1-2 güne belli olurum bende ailem falan bir şey olmaz diyor bir şey olur mu?
 
Çarşamba günü arkadaşım 1. derste ağrı ve ateş ile okuldan gitti neden gidiyorsun diye sorduk cevap vermedi ve akşam annesi sınıf grubuna testi pozitif çıktığını söyledi. Sorun şu ki en yakın arkadaşım ve onla oturuyorum hep onla geziyorum falan bugün okulda başım ağırdı ve halsizdim ağrısı virüse yakalanan arkadaşım sırt ağrısı halsizlik ve ateş vardı. Şu an biraz daha ben iyiyim ancak 1-2 güne belli olurum bende ailem falan bir şey olmaz diyor bir şey olur mu?
Test yaptırmak daha mantıklı değil mi?
 
Bunu biz değil, PCR testi sonucu bilebilir.
 
Kaspersky ile vücuduna tam tarama yap.
Şaka bir yana test yaptırın. Sınıftaki herkesi riske atıyorsun ve kimse senin ailenin saçma fikri yüzünden virüse yakalanmak zorunda değil.
 

Geri
Yukarı