Sırf bir AV'den tarama yapmayın, birkaç tane deneyin.ESET olur mu hocam? ESET varda tarıyorum sonuç temiz gösteriyor.
Sırf bir AV'den tarama yapmayın, birkaç tane deneyin.ESET olur mu hocam? ESET varda tarıyorum sonuç temiz gösteriyor.
Hocam yeni fan taktırdım ama termal macunu bilmiyorum yine de böyle hızlı dönmesi normal mı anormal mı?
Boştayken hızlı dönüyorsa anormal. Termal macun değiştirmenizi öneririm. Eğer siz yapamıyorsanız bilen birine yaptırın.
Hocam bu oyun performansını da etkiler mi?Virüs ısındırıp Görev yöneticisinden durumu anlamasınlar diye %0 gösteriyor olabilir mi? Google Chrome + W10 kullanıp CPU'nun %0 olması için 128 core 7GHZ CPU'nuz olması falan lazım.
Hocam bu oyun performansını da etkiler mi?
İşlemci ısınırsa frekansı düşer. Bu yüzden etkiler evet.
Oyun performansını etkilemezse virüslük bir durum yok denilebilir mi?
Hocam hiçbir şey yapmadan kesin bir şey denemez. Üstte önerdiğimiz antivirüslerden birini yükleyip tarama yapın. Eğer virüs çıkmazsa fanların yüksek hızda çalışmasının tek sebebi termal macunun kurumasıdır. Bilgisayarcıya gidip termal macun değiştirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.