İnşallah hocam. Vallahi ben böyle konularda çok tedirgin oluyorum da, ondan biraz uzattım. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Bulaştı yüksek ihtimalle. Peki başka bir bilgisayara takıp, Or'dan içindeki her şeyi silsem temizlenir mi?
Bulaştı yüksek ihtimalle. Peki başka bir bilgisayara takıp, Or'dan içindeki her şeyi silsem temizlenir mi?
Virüs türüne göre değişir ama mümün. Bulaştığını anlarsanız USB belleği biçimlendirin.
Bilgisayara Kaspersky ile taratın. Kaspersky aktiften biçimlendirin. İçindekileri zaten biçimlendirme işlemi siliyor. Biçimlendirmek için:
Eki Görüntüle 1003185
Bocam.
Peki biçimlendirirken, virüsün yine Flash'a girme ihtimali var mı?
Biçimlendirme işlemi USB'nin içindeki ne var ne yok siler. Yine de içinizde kuşku varsa USB'yi taratabilirsiniz.
Virüslü USB'yi, virüssüz bilgisayara takıp biçimlendirirken: Bilgisayara virüs bulaşma ihtimali var mı?
Dediğim gibi taktığınız bilgisayarda Kaspersky'ın gerçek zamanlı koruması aktif olsun. Virüsün türüne göre değişir bu.
Kaspersky'ın linkini atabilir misin hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.