Virüse göre değişir. Kurmadan önce anti virüs programıyla tam tarama yapın ve virüsleri temizleyin. Daha virüs olup olmadığını bile bilmeden format atmaya kalkışmayın.Laptopumu formatlamak için USB aldım çünkü laptopta virüs olduğunu düşünüyorum. ISO dosyasını bu USB'ye indireceğim. Bu USB'yi laptopa taksam bir sorun olur mu?
USB belleğe de sıçrama ihtimali ve sonraki kurulan Windows sürümünde devam etme ihtimali var. Fakat düşük ihtimal, ISO dosyasını Media Creation Tool aracılığıyla indirmeyin. Böylelikle checksum yapabilirsiniz.Laptopumu formatlamak için USB aldım çünkü laptopta virüs olduğunu düşünüyorum. ISO dosyasını bu USB'ye indireceğim. Bu USB'yi laptopa taksam bir sorun olur mu?
Virüse göre değişir. Kurmadan önce anti virüs programıyla tam tarama yapın ve virüsleri temizleyin. Daha virüs olup olmadığını bile bilmeden format atmaa kalkışmayın.
USB belleğe de sıçrama ihtimali ve sonraki kurulan Windows sürümünde devam etme ihtimali var. Fakat düşük ihtimal, ISO dosyasını Media Creation Tool aracılığıyla indirmeyin. Böylelikle checksum yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim.Olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.