Virüslü sistemde Steam hesabına girmek sorun yaratır mı?

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Şu an kardeşimin kullandığı benim eski bilgisayarım. 1 yıldır format atılmadı, zaten eski bilgisayar diye yüklemediğim şey kalmadı. Bugün de işim düştüğü için Steam hesabına giriş yapmak istedim ve şifre kullanmadan direkt Steam Guard, QR kod ile giriş yaptım ve oyun oynadım. Bir şey olur mu? Bu sabah da bir dosya yüklemiştim, dosyaya çift tıkladım CMD ekranı geldi ve 10-15 dakika siyah ekran verdi. Bir sürü uygulama (sistemle alakalı) çalışmayı durdu. Daha sonra bilgisayarı kapatıp tekrar açtım ve düzeldi. Sizce herhangi bir bilgim çalınır mı?

Şu an kardeşimin kullandığı benim eski bilgisayarım. 1 yıldır format atılmadı, zaten eski bilgisayar diye yüklemediğim şey kalmadı. Bugün de işim düştüğü için Steam hesabına giriş yapmak istedim ve şifre kullanmadan direkt Steam Guard, QR kod ile giriş yaptım ve oyun oynadım. Bir şey olur mu? Bu sabah da bir dosya yüklemiştim, dosyaya çift tıkladım CMD ekranı geldi ve 10-15 dakika siyah ekran verdi. Bir sürü uygulama (sistemle alakalı) çalışmayı durdu. Daha sonra bilgisayarı kapatıp tekrar açtım ve düzeldi. Sizce herhangi bir bilgim çalınır mı?

Virüsün türüne göre değişir keylogger atmışlarsa sıkıntı.

2factor aç, şifreyi değiştir ve virüs taraması yap.
Tavsiyem ESET NOD32 virüs programı. Bir tarama yap 2factor atınca bir şey olmaz.
Fakat öyle şeyler denemeyin bazı art niyetliler backdoor açıp kredi kartı hırsızlığını sizin bilgisayarınızdan yapar başınıza iş açarsınız ne de olsa çöp bilgisayar deyip geçmeyin aşırı büyük risk faktörü vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı