Bildiğiniz gibi uTorrent'te WebHelper virüsü bulunmakta. Bana virüssüz torrent istemcisi önerir misiniz?
qBittorrent ya da Transmission.
Bildiğiniz gibi uTorrent'te WebHelper virüsü bulunmakta. Bana virüssüz torrent istemcisi önerir misiniz?
Ben torrent harici seçenek sunan dağıtımları da torrent indirme bağlantılarını ile indiriyorum, daha hızlı iniyor.Torrent, korsan demek değildir, bilip bilmeden mesaj atmayın. Linux dağıtımlarının bazıları sunucu yükünü azaltmak için dağıtım ISO'larını torrent üzerinden dağıtıyorlar mesela.
Bir konuda WebHelper virüsünün bulundugunu söylemişlerdi.Neden uTorrent değil qBitTorrent önerdiniz? Farkları nedir? Bu arada uTorrent client olandan bahsediyorum.
Hocam açık kaynaklı olan transmission tavsiye ederim: TransmissionNereden biliyorsunuz crack indireceğimi. Allah aşkına her konunun altına şunu yazmayı kesin. Gerçekten bıktım. Ben soru sordum siz de isterseniz cevaplarsınız. Cevaplamayacaksanız boş yorum yapmayın.
Transmission'un Windows için tam sürümü hala çıkmadı.qBittorrent ya da Transmission.
Hocam o dediğiniz tarayıcı tabanlı olan için olmasın? Çünkü ben client sürümde hiç denk gelmedim.Bir konuda WebHelper virüsünün bulundugunu söylemişlerdi.
Her zaman olmayabiliyor ama genelde aylık Arch ISO'mu güncellerken yeterince hızlı iniyor.Ben torrent harici seçenek sunan dağıtımları da torrent indirme bağlantılarını ile indiriyorum, daha hızlı iniyor.![]()
Kusura bakmayın. Ben dosya aktarımına para verdiğim uygulamalardan yaparım beleşe kaçmam.Ağzınıza sakız olmuş, her posta şunu yazmayın. Geçen birisi korsan oyundan virüs yemiş ve nasıl kurtulacağım diye sormuş. Birisi hemen "Burada korsana destek verilmiyor." diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.