Virüsten dolayı DNS ayarları değişmiyor, Windows Update çalışmıyor

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Birkaç gün önce bilgisayarıma virüs girdi ve Windows ayarlarımı değiştirdi. Windows Defender'ı açamıyorum hata veriyor. Regedit'i açamıyorum. İnternet’e bağlanamıyorum. Ağ ve Bağlantı ayarlarından yerel ağ bağlantısını açıp normalde internet protokolü sürüm 4 özelliklerine tıklayıp DNS ayarlarını yapıyordum. Şimdi ise yerel ağ bağlantısına tıkladığımda internet protokolü sürüm 4 özellikleri butonunu açamıyorum. Nasıl yardımcı olabilirsin? TTNET'le görüştüğümde bana resetlememi söylediler. Başka bir çözümü yok mu? Anti-virüs programı da yükleyemiyorum. İlla yüklediğimde update istiyorlar, o yüzden de yükleyemiyorum. Nasıl bir anti-virüs programı bana yardımcı olabilir?

Bu tür sorunları çözmek için Kaspersky Rescue Disk kullanabilirsin. Bu yazılım Linux tabanlı olduğu için Windows çalışırken tespit edilemeyen virüsleri tespit eder. Yazılımı indirme ve USb belleğe atma ile ilgili yazdığım rehbere buradan ulaşabilirsin: Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın. Tarama sonrası virüsler silinecektir. Sorun devam ederse Windows 7 DVD’sini tak ve onarma yüklemesi yap.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı