Turkish Delight
Hectopat
- Makaleler
- 1
Çoğu antivirüs yazılımlarını bypass edebiliyorlar. O yüzden virüs bulaştıysa, format atmak en mantıklı çözüm yolu.Format neden gerekli?
Çoğu antivirüs yazılımlarını bypass edebiliyorlar. O yüzden virüs bulaştıysa, format atmak en mantıklı çözüm yolu.Format neden gerekli?
Korsan oyun indirmeseymiş.Herkes format demiş her şeye format atacaksak ooooo çok yolumuz var antivirüs platformarı neden çıkmış ozaman.
Çoğu antivirüs yazılımlarını bypass edebiliyorlar. O yüzden virüs bulaştıysa, format atmak en mantıklı çözüm yolu.
Korsan oyun indirmeseymiş.
Çözümünüz yetersiz.Kardeşim biz burada çözüm odaklıyız sen ise kendi düşüncelerini üste çıkarma çabasındasın.
Çoğu antivirüs yazılımlarını bypass edebiliyorlar. O yüzden virüs bulaştıysa, format atmak en mantıklı çözüm yolu.
En başta antivirüs denenebilir. Eğer sorun devam ederse format atılabilir. İlk önce basit yolu deneyip sonra zoru denemek daha mantıklı değil mi? Her virüse bypass edebilir dersek antivirüs kullanmanın mantığı nedir?
Çözümünüz yetersiz.
Güvenli modda tarama yapılırsa ağ iletişimi olmadığı sürece çoğu bypasstan kaçılınabilinir.
"Format at geçer kardeşim." yeterli bir çözümmü sorun devam ederse zaten format at deriz.
Bilgisayarımda KGB ajanı istemiyorum.
Doğrudan Amerika hedef alınmış gibi, sorun teşkil ettiğini sanmıyorum. Amerika bazlı şirketlerden iyidir.![]()
Videonun yorumlarını biraz baktım, bir oyun şirketi olan Riot Games'in yazılımı olan Vanguard'ın çekirdek düzeyindeki erişiminden bahsedilmiş. Kesinlikle hilelerden korumak için.Mesela McAfee Amerika'da serbest çünkü tüm verileri ABD'ye veriyor yoksa ABD umurunda zaten veri güvenliği falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.