VirusTotal.com ile Kaspersky, Windows Defender ve Avira'nın farklı tepkileri

swezyyy

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Durumu özetleyecek olursam, bir oyunu denemek için (single player) trainer indirmek istedim. VirusTotal'e atınca tarama sonucu aynen böyleydi:
Fakat aynı dosyayı; Kaspersky, Windows Defender ve Avira ile taradım. Sonuç ise virüssüz olduğuydu. Sizce programı yüklemeli miyim? Yoksa silmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızda da Kaspersky gibi güçlü antivirüs yazılımları yer alıyorsa çok korkmanıza lüzum yok. Kaspersky sorun yok dediyse hiç korkmayın bence.

Geçmiş tarama sonuçlarına bakmış olmalısın ki şu an Virüstotal linkinde de temiz olarak gözüküyor.

Screenshot_5.png

Avira ve Kaspersky'i aynı anda sistemde tutmanı önermem.

Kaspersky internet Security tek başına yeterlidir değil mi?

Evet hocam biliyorum, ama çoğu antivirüsü denemek istedim. Pek yararlı değil ama olsun.
Geçmiş tarama sonuçlarına bakmış olmalısın ki şu an VirusTotal linkinde de temiz olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 768049

Avira ve Kaspersky'i aynı anda sistemde tutmanı önermem.

Yani hocam gönül rahatlığıyla indirebilir miyim? Malum PC yeni, bebeğim gibi bakıyorum.

İki antivirüs aynı anda bir sistemde tutulmaz, üçü bir arada kesinlikle kullanılmaz. Avira olanı kaldır, Kaspersky kalsın. Yoksa gözüm gibi bakayım derken adam akıllı kullanamayacaksın bilgisayarını. Bu şekilde stabilite düşüktür.

Ek olarak ilgili dosya temiz. Zararlı gözükmüyor. Kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı