VirusTotal ile Kaspersky sonuçları uyuşmuyor

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Kaspersky ile tarattım 1 adet buldu ve sildi. Malwarebytes ile taratacağım. Başka ne yapayım? Aynıları çıkmıyor. Fakat Windows Defender'ın bulduğu ile Kaspersky'ın sildiği aynı değil. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-21 191832.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-21 191832.png
    73,3 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2024-12-21 182109.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-21 182109.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba, Kaspersky ile tarattım 1 adet buldu ve sildi. Malwarebytes ile taratacağım. Başka ne yapayım? Aynıları çıkmıyor. Fakat Windows Defender'ın bulduğu ile Kaspersky'ın sildiği aynı değil. Ne yapmam gerek?
hile yazılımlarında genelde virüs oluyor zaten.

Tam tarama yap sorun çıkmaz.

hocam sağolun birde windows defender pua:win32/Vigua a buldu kaldır dedim kaldırılamadı dedi sonra yeniden başlattıgımda ne karantina altındaydı ne de uyarı vardı

hile yazılımlarında genelde virüs oluyor zaten.

Tam tarama yap sorun çıkmaz.
hocam bit defender ve eset indirmeme gerek varmı

@SerdarT35

Son düzenleme:
Bit Defender'ı bilmiyorum ama ESET artık iyi bir antivirüs programı değil. Malwarebytes ile tarama geçebilirsiniz.
şuan kaspersky ile tam tarama yaptım 1 tane buldu sildim kasperskkyı malwarbytes ile tam tarama yapıyorum rootkits açık halde birde windows defender pua:win32/Vigua a buldu kaldır dedim kaldırılamadı dedi sonra yeniden başlattıgımda ne karantina altındaydı ne de uyarı vardı

bunlardan sonra başka antivirüsle taramama gerek varmı

@SerdarT35 hocam bakabilirmisiniz?

@Dutchman

@l0kan1

malwarbytes hiç birşey bulmadı

Son düzenleme:
O zaman antivirüslerden birisi silmiştir, normalde Malwarebytes virüs olarak görüyor onu.
sağolun zaten dosyayı açmadım ondan bulmamıştır dimi

hocam windwos defender koruma geçmişinde bu hayla duruyor uygulama kaldırılamadı diyor PUA:WİN32/Vigua a

Son düzenleme:
@gorko hocam bakarmısınız @SerdarT35 hocam sizde sağolun

şimdi aklımdz şu soru var kasperskyın bulamadğını eset bulur esetin bulamadğını bitdefender bulur kaspersky 1 tan e buldu malwarbytes bulmafı eset ve bit defender yükleyip tam tarama yapsammı ? @gorko

@unnamedington hocam kaspersky tammaen silicem kavremover dan ama 50-60 dan fazla kaspersky şeyi var hiç silmesem yüklesem olurmu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı