VirusTotal nasıl kullanılır?

selamdayi

Hectopat
Yer
İstanbul
Dostlar şartlar gerçeği orijinal oyun alamıyorum. Mecbur olarak crack oyun indirmek zorundayım. Ancak sistemime virüs bulaşsın istemiyorum. Ben bu VirusTotal'ı nasıl kullanabilirim? Mesela adam MediaFire linki veriyor ben bu linki direk orada aratıyor muyum? Dosyayı indirmeden tarama yapmak istiyorum. PC de antiviürs olarak ESET var eğer virüs inerse o algılayacaktır zaten.

Dostlar şartlar gerçeği orijinal oyun alamıyorum. Mecbur olarak crack oyun indirmek zorundayım. Ancak sistemime virüs bulaşsın istemiyorum. Ben bu VirusTotal'ı nasıl kullanabilirim? Mesela adam MediaFire linki veriyor ben bu linki direk orada aratıyor muyum? Dosyayı indirmeden tarama yapmak istiyorum. PC de antiviürs olarak ESET var eğer virüs inerse o algılayacaktır zaten.
İndirmeden tarama yaparsanız virüs varsa da bulmaz. İndirip içindeki .exe dosyasını taratmalısınız.

Exe ineceğini sanmıyorum Torrent dosyası indireceğim. Torrent dosyasında exe var mı?

Torrent olarak indirdikten sonra oyunun dosyalarında şüphelendiğin her türlü dosyayı VirüsTotal'e upload ederek kontrol edin

Oyunu kurduktan sonra dosya konumuna gelerek ana dosyaya sağ tıklayarak antivirüs yazılımınıza taratabilirsiniz örn:
Screenshot_5.png

Exe olmadan bir dosyayı taratamazsınız, VirusTotal kullanımı hakkında şu konu size yardımcı olacaktır.

Torrent olarak indirdikten sonra oyunun dosyalarında şüphelendiğin her türlü dosyayı VirusTotal'e upload ederek kontrol edin

Oyunu kurduktan sonra dosya konumuna gelerek ana dosyaya sağ tıklayarak antivirüs yazılımınıza taratabilirsiniz örneğin:
Eki Görüntüle 1683483

Virüs programı olarak ESET kullanıyorum zaten o direk algılayacaktır zaten.

Oyunu indirirken viürs programını falan kapat diyor. Bunu yapmama gerek var mı?

Virüs programı olarak ESET kullanıyorum zaten o direk algılayacaktır zaten.

Oyunu indirirken viürs programını falan kapat diyor. Bunu yapmama gerek var mı?
Hayır. ESET genelde virüsün türünü de gösteriyor yani Trojan ise Trojan veya crackli oyun ise crackli oyun diye. Yani zararlı olmadığı sürece Trojan diye bildirmiyor.
Örneğin: ThreatA/GameCrack
Örneğin: ThreatA/Trojan.283641

Bu ikisi arasında fark var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı