İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Gamejolt'tan bir Undertale Fan oyunu indirdim. VirusTotal virüs bulmadı ama yine de virüs olabilir mi?
Gamejolt'tan bir Undertale Fan oyunu indirdim. VirusTotal virüs bulmadı ama yine de virüs olabilir mi?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 İtoshi dedi: Game Jolt'tan bir Undertale fan oyunu indirdim. VirusTotal virüs bulmadı ama yine de virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Daha iyi antivirüslere taratın hocam.
İtoshi dedi: Game Jolt'tan bir Undertale fan oyunu indirdim. VirusTotal virüs bulmadı ama yine de virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Daha iyi antivirüslere taratın hocam.
İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 VenomBey dedi: Daha iyi antivirüslere taratın hocam. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak neye taratabilirim?
VenomBey dedi: Daha iyi antivirüslere taratın hocam. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak neye taratabilirim?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 İtoshi dedi: Örnek olarak neye taratabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky,Malwarebytes,Eset.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 15 Ocak 2023 #5 İtoshi dedi: Örnek olarak neye taratabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky, ESET, Malwarebytes.
İtoshi dedi: Örnek olarak neye taratabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky, ESET, Malwarebytes.
İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #6 VenomBey dedi: Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Bende free versiyonu var ona taratsam doğru sonuç alırmıyım?
VenomBey dedi: Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Bende free versiyonu var ona taratsam doğru sonuç alırmıyım?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 İtoshi dedi: Bende Free versiyonu var ona taratsam doğru sonuç alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii.
İtoshi dedi: Bende Free versiyonu var ona taratsam doğru sonuç alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii.
İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #8 598256 dedi: Kaspersky, ESET, Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Free versiyonları doğru sonuç verirmi?
598256 dedi: Kaspersky, ESET, Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Free versiyonları doğru sonuç verirmi?
5 520199 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.396 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #9 Hocam bugün VirusTotal'e indirilenler klasöründeki Steam setup, Revo Uninstaller setup ve WinRAR'ı attım hepsinde trojan olduğu yazıyor.
Hocam bugün VirusTotal'e indirilenler klasöründeki Steam setup, Revo Uninstaller setup ve WinRAR'ı attım hepsinde trojan olduğu yazıyor.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 15 Ocak 2023 #10 İtoshi dedi: Free versiyonları doğru sonuç verir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki bro. 520199 dedi: Hocam bugün VirusTotal'e indirilenler klasöründeki Steam setup, Revo Uninstaller setup ve WinRAR'ı attım hepsinde trojan olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizle karşılaştık konunuza cevap veremedim ban yemiştim hangi Anti-Virüs'ün virüs bulduğ önemli.
İtoshi dedi: Free versiyonları doğru sonuç verir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki bro. 520199 dedi: Hocam bugün VirusTotal'e indirilenler klasöründeki Steam setup, Revo Uninstaller setup ve WinRAR'ı attım hepsinde trojan olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizle karşılaştık konunuza cevap veremedim ban yemiştim hangi Anti-Virüs'ün virüs bulduğ önemli.