Hocam virüs değil diyip virüs çıkmaz demi?Tabii.
VirusTotal; WinRAR, Steam ve Revo Uninstaller setuplarında virüs buluyor hocam açtığım konuya bakıp cevap verin burdan banaTabii ki bro.
Hocam sizle karşılaştık konunuza cevap veremedim ban yemiştim hangi Anti-Virüs'ün virüs bulduğ önemli.
Hocam virüs değil deyip virüs çıkmaz değil mi?
Manuel kontrol derken?Ücretli/Ücretsiz farketmeksizin hiçbir antivirüs, her zaman doğru randıman vermez. Manuel kontrol yapmayı öğrenmelisiniz. Yıl 2023, güvendiğiniz antivirüs yazılımlarını iki dakikada bypass edebiliyorlar.
VirusTotal; WinRAR, Steam ve Revo Uninstaller setuplarında virüs buluyor hocam açtığım konuya bakıp cevap verin buradan bana.
Manuel kontrol derken?
Hocam bide konuyla alakasız ama format atmama rağmen virüs kalmış olabilirmi?Hocam sizin konuya cevabı ulaştırdım bakabilirsiniz cevaba.
Kendin taramalısın Anti-Virüs'lerle diyor.
Baktım hocam sağolun cidden.Emin olmak için winrarı tamamen kaldırıp yeniden yükledim bu sefer dosyayı hiç açmadan virus totale attım yine aynı şey çıkıyor orijinal siteden indiriyorum sonuçta hadi diğer 2 programı geçtim steamde nasıl trojan olabilir ki ?Hocam sizin konuya cevabı ulaştırdım bakabilirsiniz cevaba.
Kendin taramalısın Anti-Virüs'lerle diyor.
Hocam bir de konuyla alakasız ama format atmama rağmen virüs kalmış olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.