Hocam bir de konuyla alakasız ama format atmama rağmen virüs kalmış olabilir mi?
Formatla geçmeyen virüsler var diye biliyorum da korkmayın hocam ben de paranoyak oldum böyle Malwarebytes veya Kaspersky indirin dursun tarama yapın arada bir.
Hocam bir de konuyla alakasız ama format atmama rağmen virüs kalmış olabilir mi?
Hocam manuel kontrolu nasıl yapabilirimHayır virüs ilegal yerlere bulaşmamışsa ki çöğu virüs bulaşmaz için rahat olsun ama USB'den temiz kurulum yaptıysan daha iyi olur.
İkiside varFormatla geçmeyen virüsler var diye biliyorum da korkmayın hocam ben de paranoyak oldum böyle Malwarebytes veya Kaspersky indirin dursun tarama yapın arada bir.
Hocam manuel kontrolu nasıl yapabilirim?
Tarama yapmak istediğiniz şeye sağ tıklayın orada çıkar malwarebytes ile tara windows defender ile tara kaspersky ile tara gibiHocam manuel kontrolu nasıl yapabilirim
İkiside var
Tarama yapmak istediğiniz şeye sağ tıklayın orada çıkar Malwarebytes ile tara Windows Defender ile tara Kaspersky ile tara gibi.
Hocam manuel kontrolu nasıl yapabilirim?
İkisi de var.
Hocam sorununuz çözüldü değil mi aklınızda kalan bir şey var mı?
Defender ile tarama o bulamaz.
Hocam sağ tıklayıp kaspersky ile tara demek mi manuel oluyor?Anti-Virüs kurarsın ya da ESET Online scaner yüklersin o kurulumsuz anti virüs dosyayı seçersin o tarar.
Hocam sağ tıklayıp kaspersky ile tara demek mi manuel oluyor?
Hocam kaspersky yada malwarebytes ı bypass edebilirlermi?Evet Tam Olarak
Hocam Kaspersky ya da Malwarebytes'ı bypass edebilirler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.