Şuradan sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum:

Teşekkürler, deneyeceğim.Şuradan sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum:
Aynı linki atıyordum. Emin olmak için indirip virüs taraması yaptım Malwarebytes ile. Sonuç aşağıdaki gibi.Şuradan sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum:
Şuradan sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum:
Linkten indirdim ve kurdum, exe ve dll dosyasının sonuçları aşağıda, bunlarda virüslü sayılmaz mı?Aynı linki atıyordum. Emin olmak için indirip virüs taraması yaptım Malwarebytes ile. Sonuç aşağıdaki gibi.
Eki Görüntüle 1838276
Malwarebytes ve VirusTotal benim linkimde bulmadı bunları. Şunu dener misiniz?Linkten indirdim ve kurdum, exe ve dll dosyasının sonuçları aşağıda, bunlarda virüslü sayılmaz mı?
Evet linkler aynı, VirusTotal sonucu yanlış pozitif olabilir mi? Pek anlamıyorum da.Malwarebytes ve VirusTotal benim linkimde bulmadı bunları. Şunu dener misiniz?
Ki aynı link şuan kontrol ettiğimde.
Ben de pek anlamam ama sanmıyorum.Evet linkler aynı, VirusTotal sonucu yanlış pozitif olabilir mi? Pek anlamıyorum da.
Bir de ben indireyim bakayım. Acaba senin sistemde virüs var da otomatik olarak ona da mı bulaşıyor.Evet linkler aynı, VirusTotal sonucu yanlış pozitif olabilir mi? Pek anlamıyorum da.

Önceden atılanda sonradan atılanda zararlı değil. Sezgisel olarak algılandığı için sonuç "Potansiyel olarak zararlı olabilecek dosya" şeklinde kesin zararlı olduğu konusunda bir kanı yok.PES 2013 almak istiyordum ama oyun ne steam de var ne başka bir platformda. Ben de archive.org'dan indirdim ve PES 13 exe ve dll dosyalarını sırasıyla VirusTotal'e attım. Aşağıdaki sonuç çıktı, virüslü mü?
Eki Görüntüle 1838234Eki Görüntüle 1838235
Korsan yazılım olduğundan AV Raporları zararlı olabileceği konusunda Hacktool veyahut PUA yani (Potentially Unwanted APP) diye tespit etmesi normal.Linkten indirdim ve kurdum, exe ve dll dosyasının sonuçları aşağıda, bunlarda virüslü sayılmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.