VirusTotal sonucu güvenilir mi?

davidqpzs

Hectopat
Daha fazla  
GitHub'dan Windows optimizer indirdim fakat VirusTotal 20 uyarı verdi. Bildiğim kadarıyla GitHub'da virüs olmaması gerek. Sizce bu uygulama virüslü mü, değil mi?
Link:VirusTotal

Kim demiş GitHub'da virüs yok diye? Sakın o dosyayı kullanma bence :) baksana her şey var ama şöyle bir durumda var bazı virüs tarama eklentileri virüs olmayan şeyi bile virüs olarak algılayabiliyor. Ona bakarsak benim kullandığım para verdiğim hileyi bile virüs koruma açıkken kullanamıyorsun en kalitelisi olsa bile çünkü oyunun veritabanına erişiyor.
Ama gene de bu dosyayı kullanma 3 değil 5 değil 20 uyarıdan bahsediyoruz. Kesin virüslü bu.

GitHub'dan Windows optimizer indirdim fakat VirusTotal 20 uyarı verdi. Bildiğim kadarıyla GitHub'da virüs olmaması gerek. Sizce bu uygulama virüslü mü, değil mi?
Link:VirusTotal

Github'ta virüs olmaz diye bir şey yok. Çok hızlı şekilde zararlı kodu kaldırırlar ya da düzeltirler. Kaspersky "undeteced" diyor. Bence false-positive olabilir.

Github'ta virüs olmaz diye bir şey yok. Çok hızlı şekilde zararlı kodu kaldırırlar ya da düzeltirler. Kaspersky "undeteced" diyor. Bence false-positive olabilir.
Elbette virüs her yerde olabilir, ancak bu uygulama 2024 yılında GitHub’a yüklenmiş ve şu ana kadar kaldırılmamış. Eğer zararlı olsaydı, büyük ihtimalle şimdiye kadar silinirdi. Sonuç olarak, bu uygulama Windows ayarları üzerinde değişiklik yaparak sistemi optimize etmeyi amaçlıyor. Sizce kurmamda bir sakınca var mı?"

Elbette virüs her yerde olabilir, ancak bu uygulama 2024 yılında GitHub’a yüklenmiş ve şu ana kadar kaldırılmamış. Eğer zararlı olsaydı, büyük ihtimalle şimdiye kadar silinirdi. Sonuç olarak, bu uygulama Windows ayarları üzerinde değişiklik yaparak sistemi optimize etmeyi amaçlıyor. Sizce kurmamda bir sakınca var mı?"

Cevabı zaten siz vermişsiniz. Benden onay bekliyorsunuz sadece. Siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı